Obavijesti

News

Komentari 17

Izgorjela baraka uz zagrebačku obilaznicu kod motela Plitvice

Izgorjela  baraka uz zagrebačku obilaznicu kod motela Plitvice
15

Nagorjele su još dvije barak, ali brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara. Neslužbeno doznajemo kako su ranije te barake znali koristiti beskućnici i migranti. Nije poznat uzrok požara

VIDEO

U utorak u 11 sati Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba dojavljeno je da je u naselju Lučko u Zagrebu zapaljena stambena baraka koja se više ne koristi, a koju su ranije koristili radnici Hidorelektre. Barake se, inače, nalaze uz samu zagrebačku obilaznicu kod motela Plitvice.

POGLEDAJTE VIDEO:

U napuštenom radničkom naselju u Lučkom gori baraka! Više na http://bit.ly/2NZSpmU Reporterka: Monika Menčik

Objavljuje 24sata Video u Utorak, 2. listopada 2018.

U 11.11 sati na teren je izašlo 11 vatrogasnih vozila s 26 vatrogasaca.

Osim barake koja je u potpunosti izgorjela, nagorjele su još dvije, ali brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara.

Kako doznajemo, nije bilo ozlijeđenih. 

- Jako se dimilo, jako je gorilo, pucalo je. Išao sam izviditi bliže što se točno događa, ali od grmlja nisam točno mogao vidjeti. Začas su vatrogasci stigli i sredili situaciju. Beskućnici tamo ne dolaze, godinama je to prazno. Predviđeno je za rušenje. Možda je nekome bilo zima pa se išao zagrijati i zaigrao se sa šibicama, ne znam - rekao nam je djelatnik Motela Plitvice. 

Neslužbeno doznajemo kako su ranije te barake znali koristiti beskućnici i migranti. Nije poznat uzrok požara.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dim se vidi iz Novog Zagreba i iz Jankomira. Plamen je jako visok i kada se prolazi obilaznicom kroz auto se osjeća velika toplina jer je požar uz sam rub ceste - rekao nam je čitatelj.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"