Obavijesti

News

Komentari 14

'Vatra je buknula van do pola ceste, bilo je baš kao u filmu!'

'Vatra je buknula van  do pola ceste, bilo je baš kao u filmu!'
10

Požar u pečenjari u zagrebačkoj Kustošiji gasila su tri vatrogasna kamiona i 12 vatrogasaca. Bila je blokirana cijela cesta. Jedna žena se nagutala dima i u stanju je šoka pa je prevezena u bolnicu

VIDEO

U nedjelju oko 7.30 sati Javna vatrogasna postrojba Zagreb dobila je dojavu o požaru pečenjare u Kustošijanskoj 2. Požar su gasila tri vatrogasna kamiona i 12 vatrogasaca. Hitna pomoć je otišla s mjesta požara oko 9 sati, a  blokirana je cijela cesta. 

Kako doznajemo s terena, srećom, nitko nije teže ozlijeđen. Jedna žena se nagutala dima i u stanju je šoka pa su je odvezli u bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO:

- Požar je lokaliziran, a intervencija još traje. Puno je dima pa čekamo da se malo raščisti kako bi otkrili što se i zašto zapalilo - kazali su nam iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb.

 

- Kad je vatra krenula van, buknulo je do pola ceste. Bilo je kao u filmu. Mislim da se zapalila napa, tako mi je rekla žena koja se izvukla van. Mislim da sinoć nisu dobro očistili napu i jutros je prilikom paljenja roštilja i nape buknuo požar. Rekla mi je da je ušla na dvije minute u kuhinju, a požar je već krenuo i njezina je greška bila što je išla gasiti to s vodom. Bila je to pogreška, trebala je koristiti prah ili neku deku, ali bila je u šoku. Na svu sreću nije ozlijeđena. Preventivno je otišla s Hitnom u bolnicu - kazao je Sadat Rafati (29), sin vlasnika obližnje slatičarnice koji je svjedočio požaru. 

Rafati kaže da je njegova kuća u neposrednoj blizini pečenjare.

- Odjednom mi je ušao dim u stan. Unutra su mi bila žena i djeca. Na brzinu sam reagirao i isključio sklopku - kazao je Rafati.

No, ima i onih koji tvrde da požar nije buknuo zbog zbog nape, već zbog neispravnog dimnjaka. 

- Dimnjak je napravljen od spiralnih cijevi od mekog materijala. Riječ je o ventilaciji koja nije predviđena za roštilj na drveni ugljen. Bilo je pitanje vremena kad će to izgorjeti - kazala nam je žena koja je htjela ostati anonimna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag