Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Volkswagen izgorio u Zagrebu: U požaru nije bilo ozlijeđenih

None Foto: čitatelji 24sata 8

Iz JVP Zagreb potvrdili su kako su ugasili požar Volkswagena Passata. Nakon policijskog očevida znat će se više o uzrocima požara u kojem nitko nije ozlijeđen

Susjedi su izašli iz kuća kad su vidjeli da gori auto te su pozvali vatrogasce i policiju. Auto je bio parkiran uz ogradu. Plamen je bio visok i jako se dimilo. Susjedi su pokušali ugasiti vatru crijevom s vodom, ali nisu uspjeli, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije požara auta na Jankomiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Iz JVP Zagreb potvrdili su nam kako su zaprimili dojavu o požaru auta na Jankomiru u utorak oko 18 sati. Požar je ugašen.

Nema ozlijeđenih. 

Više o uzrocima požara znat će se nakon obavljenog očevida.

Komentari (39)
  • Mom dusjedu u dvoru ispred kuce planuo novi golf 6 . Sam od sebe niko mu ni u blizini nije bio . Policija rekla sam se zapalio a u servisu rekli da ga je netko zapalio samo da ne daju drugog . Eno sad covik po sudu se ganja ...

    2. 4. 2019,   19:26
  • Pali od prve

    2. 4. 2019,   18:58
  • U HR se auti ne servisiraju redovno. Glavno je bilo sakupiti novca za Švabu, a onda se nema za servis. Posudjuju se gume od susjeda za tehnički pregled, popravlja/fuša kod Đuke zvanog “Šarafciger” u garaži iza kuće... Nedavno pročitah ovdje, lik hoce kupiti BMW 530xd E60 koji je u naj boljem slučaju 9 godina star, a kad dodje prvi servis za 5icu, biti će Bože mili... ;-)

    2. 4. 2019,   20:07