Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Platila je ljubavniku da joj ubije kćer (13): Htjela mi ga je oteti

Bolesna obiteljska priča dolazi iz Brazila. Žena je platila svom ljubavniku, koji joj je inače nećak, da joj ubije kćer. Prije brutalnog umorstva ju je silovao, a privukao ju je uskršnjim jajima...

Ljubomorna majka platila je svom ljubavniku da joj ubije kćer, a kao razlog se navodi poremećena ljubomora. Geni Sins (54) bojala se da će joj kći oteti dečka, koji je zapravo njihova rodbina.

Incestuozni ljubavni trokut dobio je tragičan epilog, a cijenu je platila Francine Matias da Silva Sins, 13-godišnja djevojčica. Ona je pronađena u jednoj šumi vezana za drvo, a obdukcija je pokazala da je prije smrti bila silovana, piše Daily Mail.

Brutalno ubojstvo u Brazilu | Autor: BrightSide/Screenshot Foto: BrightSide/Screenshot

Druga kći, 18-godišnja Diones, otkrila je da je njihova majka bila opsjednuta s ljubavnikom Ronaldom Santosom (30), a za ovo stravično ubojstvo obećala mu je tisuću reala (brazilska novčana valuta, op.a.) kako bi otplatio zajam za svoj motocikl.

Detektivi na ovom slučaju izjavili su da je riječ o "bolesnim motivima majke koja je svoje dijete doživljavala kao ljubavnu konkurenciju". Osumnjičeni par se trenutno nalazi u pritvoru, a suđenje se očekuje krajem ove godine.

Brutalno ubojstvo u Brazilu | Autor: BrightSide/Screenshot Foto: BrightSide/Screenshot

Komentari (73)
  • Smrtna kazna.. Njemu i majci..

    3. 5. 2017,   22:43
  • U ovim glavama je čisti propuh.

    3. 5. 2017,   22:50
  • Jadno dite😞 kakva majka!

    3. 5. 2017,   23:22