Obavijesti

Promo sadržaj

Plavi Orkestar nastupa na Danima piva u Karlovcu

Plavi Orkestar nastupa na Danima piva u Karlovcu
2

Jedan od najpopularnijih i najomiljenijih pop bendova u cijeloj regiji, sarajevski Plavi Orkestar dolazi 30.08. 2017. u Karlovac na Dane piva

U Karlovcu, čuvena sarajevska grupa, nastupit će prvi put poslije 20 godina i to 30. kolovoza 2017. Na glavnoj pozornici Dana piva u Karlovcu.

Bend Plavi orkestar osnovan je 1983. godine u Sarajevu, a kritičari ga ocjenjuju kao "kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih". Plavi Orkestar je do sada izdao osam albuma, prodanih u pet milijuna kopija te obišao svijet na mnogobrojnim turnejama s više od 1500 koncerata.  

Karijeru Plavog Orkestra obilježili su veliki hitovi, poput antologijskih pjesama: Suada, Kaja, Bolje biti pijan nego star, Sava tiho teče, Zelene su bile oči te, Kad mi kažeš paša, Simpatija, Ako su to samo bile laži, Odlazim, kao i mnoge druge pjesme, čija popularnost i prisutnost godinama ne jenjavaju. Iako ih nije bilo dugo u javnosti, Plavi Orkestar je trenutno na svojoj Everblue turneji gdje je uz bok Beogradu i Sarajevu stavio i Karlovac. Koncert počinje u 21.30., a ulaz je besplatan.
 
Dani piva ove godine obilježavaju 21. godinu. Na 3 pozornice možete slušati od rocka, popa do tamburaša. Uz 45 vrsta piva svih hrvatskih pivovara očekuje vas i vinski trg. Bogata ugostiteljska ponuda je spremna tako da na Danima piva možete uživati u ribljim delicijama kao što je šaran na rašljama pa sve do lovačkih gulaša i domaćih kobasa.
 
Danas nastupa legendarna grupa S.A.R.S, a sljedećih dana očekuju vas još nastupi Maje Šuput, Miroslava Škore, Joleta, Mate Bulića i Ivana Zaka.

Ulaz je potpuno besplatan zato nema razloga da ne dođete u Karlovac i posjetite 31. Dane piva.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.