Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Playboyeva zečica ubila svoga 'taticu': Nije više davao novac?

None Foto: Facebook

Dječji psihijatar Thomas Burchard davao je novac mladoj Kelsey Turner (25). Kada je rekao da joj više ne želi plaćati stanarinu, sumnja policija, ona ga je ubila. Kelsey je u pritvoru

Thomas Burchard (71) ležao je oskudno odjeven u prtljažniku Mercedes-Coupéa u pustinji kod Las Vegasa. Bio je mrtav i policija je zaključila da ga je netko ubio udarcima u glavu. Netko ga je tukao tupim predmetom dok se on bezuspješno pokušavao obraniti.

Dva tjedna kasnije policija je uhitila Playboyevu zečicu Kelsey Turner (25). Sumnjaju da je Thomas Burchard bio njezin 'sugardaddy'.

Prema pisanjima medija, Thomas je mladoj djevojci davao novac i plaćao joj stanarinu. Upoznali su se prije nekoliko godina online.

Foto: Playboy Italia

Judy Earp, dugogodišnja partnerica ubijenog dječjeg psihijatra, kaže da je Thomas djevojci uplatio oko 300.000 dolara (oko 1,9 milijuna kuna), piše ReviewJournal.com.

- On je bio takav, pomagao je ljudima. Ne znam kako je upoznao Turner - rekla je Judy Earp.

Thomas je onda odjednom prekinuo davati djevojci novac i rekao joj je da joj više neće plaćati stanarinu. No Thomas je djevojku opet posjetio početkom ožujka i platio joj je stanarinu, a nakon toga je nestao. Judy Earp se zabrinula što joj se Thomas više ne javlja. Nazvala je policiju. Odmah je osumnjičila Kelsey Turner. 

- Odmah sam posumnjala da ga je ona ubila, moguće da joj je pomagao dečko - kaže Judy. Čim su mediji objavili da je Thomas ubijen, Turner je ugasila mobitel i nestala. Policija ju je kasnije našla i 8. travnja bi ju trebali izvesti pred suca. Kelsey Turner je 2017. za Playboy rekla:

- Ja sam impulzivna. Volim emocije i zabavu, živim svoj život sa spoznajom da je to jedino što imam. 

Komentari (9)
  • da joj plaćam stanarinu bi me morala trošit bar 6 puta dnevno

    4. 4. 2019,   13:31
  • Tako ce i Dinamov igrac Atiemwen zavrsit 😂

    4. 4. 2019,   14:26
  • Eto,sad će država "Nevadi" plaćati stanarinu.

    4. 4. 2019,   13:59