Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plenki i Zoki: Pet najvećih tajni iz njihove zajedničke prošlosti

None Foto: PIxsell

Odnos Zokija i Plenkija, od ljubavi do mržnje iz ranih dana života i politike, razotkriva majstor oštra pera i politički kroničar Boris Rašeta

Novi broj tjednika Express analizira skrivene veze i odnose dvojice političara koji trenutačno jako zaokupljaju našu javnost. Odnos Zokija i Plenkija, od ljubavi do mržnje iz ranih dana života i politike, razotkriva majstor oštra pera i politički kroničar Boris Rašeta.

Ovih dana su se u Moskvi zbivale zanimljive stvari oko Fortenove i Mercatora, najveće poslovne akvizicije propalog Agrokora. Slovenski premijer dobio je malo po nosu od ruskog premijera Medvjedeva uz jasnu poruku: Mercator je dio kompanije Fortrenova i drukčije ne može biti.

Gospođa koja jako ljuti HDZ i Plenkovića ispričala je sve svoje strahove, nade i namjere političkoj reporterki Expressa Snježani Krnetić, a Natašu Novaković fotografirala je Pixsellova Sandra Šimunović.

Mamić, pak, ne spava mirno. Užasno se boji jedne stvari. Koja je to, pojasnio je Denis Mahmutović u nadahnutim Međugorskim kronikama bogatog bjegunca od pravde.

Novi Express na kioscima je od petka. Samo 15 kuna.

Komentari (151)
  • njih dva su meni u istom košu

    13. 9. 2019,   12:13
  • ..... uskoro opširnije . Sutra oko 11sati i 53 minute , reoštro !

    12. 9. 2019,   20:05
  • Isti su njih dvojica, djeca koja su cijeli zivot gledala u Titovu sliku i u petokraku, sve je to trebalo na traktorijadi poslati za Srbiju pa neka tamo popravljaju standard i pametuju, kod nas su pokazali sta najvise znaju.. Boze baci ciglu

    14. 9. 2019,   14:00