Obavijesti

News

Komentari 178

Bulić zagrijao HDZ-ovce: Ćorić, Plenković i ostali se rasplesali

Bulić zagrijao HDZ-ovce: Ćorić, Plenković i ostali se rasplesali
4

Gabrijela nije slučajno ovdje s vama, ona za vas ima više od 900 milijuna kuna ugovorenih projekata, Oleg za vas ima ugovorenih projekata 200 milijuna kuna u mandatu, rekao je šef HDZ-a

VIDEO

Ovdje smo da vam damo snažnu potporu i potporu snage, pouzdanja i vjere u HDZ-u s obje strane Velebita, rekao je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u petak na završnom skupu HDZ-a i koalicijskih partnera za izvanredne izbore županijske skupštine Ličko-senjske županije koji se održao u sportskoj dvorani u Gospiću, gdje je okupljenim članovima stranke i simpatizerima rekao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:37

- Svi su izbori važni, a ovi izbori su važni za smjer razvoja Ličko-senjske županije, gospodarski rast, pitanje demografsku obnovu, za što mudrije i kvalitetnije iskorištavanje prirodne baštine koju nema nitko u Hrvatskoj kakvu bi imate - napomenuo je Plenković i poručio da je njihova obveza da gledaju u budućnost jer svi zajedno nose odgovornost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO PLESA:

Pokretanje videa...

01:08

- Mi smo uz ovdje uz vas od prvog dana mandata ove Vlade. To što neki tvrde da smo odjednom slučajno otkrili Ličko-senjsku županiju pred petnaestak dana, varaju se. Ova je Vlada koja je pružila ruku suradnje prema svim županijama, gradovima i općinama u RH - rekao je te napomenuo da su zato decentralizirali sve što mogu i u tom procesu im dali alat, a to su novci,proračunska sredstva, te im zakonom osigurali dodatnih 32 milijuna kuna dodatnih izvora prihoda čime postaju partneri za europske i nacionalne projekte.

Pokretanje videa...

01:13

- Gabrijela nije slučajno ovdje s vama, ona za vas ima više od 900 milijuna kuna ugovorenih projekata, Oleg za vas ima ugovorenih projekata 200 milijuna kuna u mandatu, Tomo Medved rješava sva pitanja branitelja jedinstvenim zakonom za bolji položaj branitelja - napomenuo je te dodao da bez jake Like nema snažne Hrvatske. 

Gospić pod opsadom političara: Hej, a kome je ispalo zubalo?!
Gospić pod opsadom političara: Hej, a kome je ispalo zubalo?!

- Budimo snažni u nedjelju, pokažimo koja je to dominantna politička stranka zadnjih 30 godina u Hrvatskoj, koja je stranka hrvatske  budućnosti, razvoja i napretka, a taj napredak zajedno ćemo ostvariti ovdje za Ličko-senjsku županiju počevši od ponedjeljka - poručio je Plenković.

Nositelj liste HDZ-a i koalicijskih partnera Marijan Kustić poručio da je bilo dosta jednoumlja, te da će timskim radom raditi na realiziraju zacrtano a to je ljepša i bilja Lika. 

- Nisam čovjek od jednoumlja, neće samo jedan čovjek odlučivati o svemu. Uz sve naše projekte programa nadam se da ćemo napraviti i Zakon o Ličko-senjskih županiji da dignemo Liku da je sutra vidimo jaču bolju i uspješniju. Ja bih vas molim izađite na izbore nećemo raditi nikakve pritiske kakvima ste svakodnevnim izloženi to nije nada formula, naša formula je jedinstvo i zajedništvo - pozvao je Kustić ba izbore u nedjelju. 

Gospić: završni skup HDZ-a i koalicijskih partnera uoči izbora za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije

Objavljuje 24sata Politiko u Petak, 8. ožujka 2019.

Uz predsjednika stranke i premijera Vlade Andreja Plenkovića potporu Kustiću su pružili predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ministrica Gabrijela Žalac, te ministri Tomo Medved, Oleg Butković, Tomislav Ćorić, te utemeljitelj stranke Vladimir Šeks i mnogi drugi, a atmosferu je na skupu začinio Mate Bulić. 

- Uspjet ćemo jer znamo koji je ulog u igri, jer kada je Hrvatska u igri nikada nismo niti ćemo zatajiti, jer sokol nije ptica kukavica,sokol nije vrabac niti grlica, sokol je ptica snažnih krila, taj sokol je HDZ i on će čuvati Liku i ovu županiju od svih koji bi se kitili njezinim  perjem - rekao je Vladimir Šeks u svom govoru. 

Gordan Jandroković, glavni tajnik stranke i predsjednik Sabora je rekao da je HDZ ovih dana zajedno s ministrima u Lici da pokažu zajedništvo. 

- Aktualni župan kaže da je zaštitnik Like ali njegova djela pokazuju nešto drugo od toga, njegova djela pokazuju da je njemu stalo isključivo do njegovih interesa i vlastitog političkog probitka. On želi izazvati sukob između Ličko senjske županije i Vlade RH ali mi mu to nećemo dati, HDZ je zaštitnik Like - rekao je Jandroković te dodao da su ovi izbori jako važni i zato poručio članovima da pozovu  svoje susjede, prijatelje i rođake da je samo jedan HDZ i da za njemu daju svoj glas. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu