Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plenković o podmetanju Žalac: HDZ će biti snažan kao i danas

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ja sam s njom razgovarao više puta ovih dana, ugovor se odnosi na njenu majku i ono što ona govori o tome u javnosti govori i meni, rekao je premijer o slučaju Mercedes

Slučaj ministrice Gabrijele Žalac koja je rekla da joj netko iz HDZ-a smješta za što ima i dokaze, komentirao je premijer Andrej Plenković iz Bruxellesa.

'MOŽDA JE VLADA, MOŽDA SU SRBI...' Jandroković na pitanje o Žalac odgovorio pjesmom i smijehom

Na pitanje novinara o tome da ministrica tvrdi da joj netko iz stranke podmeće, odgovorio je:

- Ne znam, ja vam govorim da će HDZ biti jednako snažan kao i danas.

MINISTRI O MERCEDESU: Tko podmeće Žalac? 'Ne znam, pitajte nju, raspravljat ćemo...'

Plenković je još jednom kazao kako stoji iza Žalac.

-  Ja sam s njom razgovarao više puta ovih dana, ugovor se odnosi na njenu majku i ono što ona govori o tome u javnosti govori i meni - rekao je kratko premijer.

Komentari (141)
  • Zanimljivo je samo kako svi političari kada ih se uhvati u kriminalu imaju isti modus operandi. Podmetanje je najizlizanija riječ političkih kriminalaca. Uvijek se njima jadnima podmeće, a oni ni krivi ni dužni. Sa ovakvim pravosuđem mogu mirno spavati i oni su toga svjesni. Tko može nek se seli. PS: Mislim da je gospođa Mercedes povijest jer ne vidim grbavog, hercegovku, milana, colonela i ostale plaćenike da ju brane.

    21. 3. 2019,   16:46
  • ma bravo. sve ovo oko ministrice su podmetanja... brine li njega ista sto se oko njega desava osim zadrzati sebe i ekipu sto dulje na vlasti? a u cemu je to hdz snazan? po broju afera sigurno..

    21. 3. 2019,   16:59
  • Nije govno nego se pas posro!!

    21. 3. 2019,   16:58