Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plenković o Vučićevoj izjavi: Što je previše, previše je...

Komentari (132)
 • Milošević=Vučić Živi u svom svijetu i gotovo. A sad se šepuri i hoće se prikazat ko bogomdani zaštitnik jer zna da će morat prelomit priču o Kosovu.. A tu će opet bit "ceo svet protiv nas.."

  5. 8. 2018,   17:27
 • Vućić je Šešeljev učenik i posilni 90-tih a danas je Pupovčem šef iz sjene a pošto je Pupovac dio vlade može se reči da četnici kontroliraju dio naše vlade! Šta se tu ima filozofirat??? "Državotovorni" HDZ koalira sa likom kojem zapovijeda deklarirani četnik! Stavimo prave stvari u pravi kontekst.

  5. 8. 2018,   17:27
 • Vučić se baš obrukao. Slušam ga i vidim i čujem, ne može složiti rečenicu baš nikako.

  5. 8. 2018,   18:02
 • Vučić je jedini predsjednik neke države koji je aktivno sudjelovao u okupaciji neke države članice UN, i još k tome IZGUBIO rat , koji je započeo. NIKAKO mi nije shvatljivo, zašto yebeni hvatski političari već dvadeset godina imaju potrebu da se izmotavaju , opravdavaju , polemizirau i raspravljaju sa takvim pušačem ?

  5. 8. 2018,   19:01
 • Sto ce mi sa cetnicima poput Vucica zamaramo, ma ne znam cemu se mi uopce srbima bavimo, oni imaju problem sa svim susjedima koji ih okruzuju. I sad smo vidjeli na SP-u da njih provociraju i Albanci (Saciri i Dzaka) oni su se jadni pola prvenstva bavili provokacijama i politickim huskanjima Albanaca i Kosovara. Onda i dan danas imaju problem s Hrvatskom i BiH, radili genocide gdje su stigli, imaju problem i sa Crnogorcima, i RS ima problem sa Srbijom kao sto i Srbija ima sa RS, dakle Srbi sa Srbima imaju problem, imaju problem i unutar svojih drzava sa Vojvodinom i samo je pitanje kad ce se ta saka jada raspasti na tisucu dijelova jer oni non stop sami sa sobom i svima u okruzenju imaju problem, tesko iskompleksiran narod.

  5. 8. 2018,   17:47
 • Ma daj vise koga briga sta Vucic Bezanija kaze. Ne dosadjujte na danasnji dan i veselje.

  5. 8. 2018,   17:16
 • Veliko srpska politika i Vucicevo cetnikovanje po Hrvatskoj, su glavni krivci za odseljavanje pravoslavaca iz Krajine, da Krajisnici nisu slusali Vucica , Seselja i Milosevica, mogli su i dalje mirno zivjeti u Hrvatskoj, sad im se ostvario "vekovni san" Svi Srbi u Srbiji, pa opet nisu zadovoljni, unaju li ti Srbi sto uopce oni zele, Velike Srbije nece biti.

  5. 8. 2018,   17:21
 • Vučić i ekipa - ono kad zbog raseljavanja sebe praviš žrtvom (izjednačuješ to čak s gendocidom), naspram tisuća ubijenih Hrvata od strane Srba u Hrvatskoj.

  5. 8. 2018,   17:57
 • Gospodine Plenkoviću, zar vam stvarno nije degutantno da vam Pupovac, bude dugogodišnji koalicijski partner a ujedno je i posilni Vučiću, koji "riga" vatru, pljuje i izaziva po Hrvatskoj i Hrvatima. To je zapravo presedan u politici, da oni koji su izazvali rat i veliko krvoproliće na našem tlu, imaju posilnog u samoj Vladi? Neopisivo (s lošeg aspekta) i nebranjivo. Premijeru, zašto to dopuštate!

  5. 8. 2018,   18:00
  • Jer mu nisu svi kući ili mu je vlast slatka pa pošto poto.

   5. 8. 2018,   18:35
  • znamo i zašto, jer samo sa Pupovcem može ostati na vlasti, odnosno u Saboru nema dovoljno ruku da vodi ovu državu, pa ga mora trpjeti, no istodobno vlast je slast i moć, neće je se odreći, pa makar koalirao i sa da blago kažem nepodobnima.

   5. 8. 2018,   18:47
  • da je topoštena stranka našla bi neku "domaću" za koaliciju.. Most su dva puta iskoristili kao toalet papir i nastavili sa "domoljubljem" od kojega propada država i ljudi bježe iz nje..

   5. 8. 2018,   19:02
  • Čini mi se da se približavaju novi izbori, jer Plenković ovako više ne može vladati. Samo da ima pravu oporbu, već bi on sišao sa političke scene. Pušu mu njegovi desničari za vrat, pa ih se mora riješiti. Samo sa kime će koalirati, sve stranke su mu premale, osim SDP-a, možda Živog zida, no oni vele ni pod koju cijenu sa HDZ-om. No, to smo se naslušali i od Titanik Vrdoljaka, a eto sada su najbolji koalicijski partneri.

   5. 8. 2018,   19:12
  • luna,jesi li to isto pitala dosadasnje vlade? Nazalost neke hrvatske stranke ne razmisljaju hrvatski pa su ih svi dosad imali kao partnere! Mozda se procisti sdp ... haha

   6. 8. 2018,   00:52
  • koja to hrvatska stranka ne razmišlja "hrvatski" tko ne razmišlja kao BORG HDZ taj je neprijatelj hrvatske...pa stvarno naša prosvjeta je totalno fulala u odgoju ovakvih koji tako razmišljaju...

   6. 8. 2018,   19:33
  • Iskreno, mislim da će se HDZ na slijedećim izborima "raskoliti" na dvije stranke, i to liberalnu Plenkovićevu i Karamarkovu i Predsjedničinu desničarsku. Znači nitko niti priblžno neće dobiti dovoljno glasova da sastavi Vladu. Svima će biti potrebno koaliranje sa drugim strankama. Nadam se da će se SDP do tada oporaviti, da će Bero svojevoljno otići, i da će SDP, Most, Živi zid, pa čak i Mrak Taritaš (koju cijenim kao političarku, vi se sa mnom ne morate složiti) biti sa nekime u koaliciji, a da će vječni Pupovac otpasti. Uopće me ne i smetalo da su HDZ i SDP zajedno u koaliciji, ako bi to bila neka garancija da će se konačno krenuti u spašavanje naroda i Hrvatske od totalnog potonuća

   6. 8. 2018,   19:43
  • ursuss,koje to stranke pitas,pa promisli ... kad bi mislili i zeljeli dobro Hrvatskoj ne bi ovi nikad bili u nijednoj vladi.

   6. 8. 2018,   20:31
  • tu se slažemo jer odgovornosti nemaju nikakve...svi do sada samo misle na sebe i svoje uhljebe

   6. 8. 2018,   23:12
 • De metnite zid visine 15 metara do srbije biće naj bolje.

  5. 8. 2018,   18:33