Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Idući tjedan Sabor će glasati o četiri do pet novih ministara?

Komentari (51)
 • Plenkoviću, treba ti te ruke zavezati da ne mašeš toliko, sa recimo lisičinama....

  12. 7. 2019,   09:07
 • Idući tjedan kriminalna organizacija HDZ-a će glasati o četri do pet novih kriminalaca !

  12. 7. 2019,   10:51
 • HDZ se ne može promijeniti. Oni smatraju da je Hrvatska njihova privatna parcela i za njih je Hrvatska plijen kojeg treba podijeliti. Ne zanima njih industrija, razvoj, blagostanje građana već samo kako da se dočepaju bogatstava i parcela. Međusobno si dijele državnu zemlju. Kad dođu izbori zagrnu se u zastave, stave ruku na srce i uspiju prevariti dio građana glumeći domoljube. Oni su manjina, ali dobro organizirana manjina koja pobjeđuje samo zbog te dobre organizacije pri izlasku na izbore uz pomoć dijaspore i ponekad mrtvih glasača.

  12. 7. 2019,   10:25
 • Hrvatska je zemlja paradox.Ministarstvo vanjski poslova ničemu ne služi osim vladajućom bulumenti, kaoi njihova partija HDZ. Naime u Srbiji su na vlasti maskirani fašisti, a na vrhu piramide je deklarirani četnik-razbojnik Vučić koji je sudjelovao u zločinima u Hrvatskoj i BIH, a HDZ ni riječi o tome kad je Vučićeva fašistička partija SNS primana među europske stranke pučana u kojem je i HDZ, a da se tome nisu suprostavili i istinom dokazali da je to zločinačka fašistička partija koja se je vještomaskirala, a glasnogovornici te partije su srpska fašistička zločinačka SAN-u, PINK televizijai HAPPy televizija, a njihov ministar vanjski poslova je bio u strukturama srpskih zločinačkih vlasti devedesetih, ta zločinačka škvadra negira genocidni zločin u Srebrenici, daklem protiv je cjelokupnog svjetskog slobodoljubljivog svijeta. Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova mora svakodnevno svijetu kazivati istinu i o zločinačkoj srpskoj politici koju vodi Vučić i vlada fašističke Srbije. Srbija uzima novce od pristupnih EU fondova i kupuje za te novce oružje od Rusa, i polako se sprema za nove zločine, to treba jasno i glasno upozoriti sve strukture u EU. Vučićevi drugovi osuđeni ratni zločinci kao i oni neosuđeni su junaci vučićevih medija skupa s SAN-u kuju nove planove za nove ratove. Srbiji kao državi godi da ih je Haški sud osudio kao genocidnu naciju jer su znali a nisu spriječili genocid u Srebrenici, oni taj sud ne priznaju kao ni genocid.

  12. 7. 2019,   09:54
  • Pa kad je sadasnja ministrica radila za Vucica prije ove ministarske fotelje cemu se onda cuditi? U Hrvatskoj vladaju komunisti kojima je svatko bolji od Hrvata. Mi se stalno borimo kad kazemo da smo Hrvati i da volimo svoju naciju, da dokazemo kako nismo nacionalisti fasisti i sta nam sve nemecu , da jednostavno volimo svoju naciju, kao i sve ostale nacije na svijetu..

   12. 7. 2019,   10:41
  • Ovaj Smlatić je "pravi".Izgleda da je doktorirao na fašizmu.

   12. 7. 2019,   14:09
 • Prije par dana Boras priča kako u visokoškolstvu nema politike,a HDZ jučer najavljuje dekana Šibenskog Veleučilišta za ministra uprave...Vjerodostojno i sa jedne i sa druge strane ,nema što...

  12. 7. 2019,   10:27
 • Zna se da je Malenicu Plenkoviću predložija Jolly mercedes.znaći da će za uzvrat i Plenković od Jollya dobit mečku kao Žalac.

  12. 7. 2019,   11:03
 • O mariću pola recenice??? Pa frajer zaslujuje 5 clanaka dnevno koliko je zaglibio...

  12. 7. 2019,   10:39
 • Koliko me sjećanje služi, nekad je Ministarstvo pravosuđa i Ministarstvo uprave bilo jedno i zvalo se Ministarstvo uprave i pravosuđa. Ne vidim razloga da se to dvoje opet ne spoji. Imali bismo jednog ministra manje.

  12. 7. 2019,   09:59
 • Kradeze mladez se aktivirala na ovom clanku.Ipak je sad u pitanju 'gospon' Parizer

  12. 7. 2019,   09:58
 • Šteta ako još Žalac,Marić i Tolušić odu...A baš su poprilićno naćeli HDZ-u i Predsjednici rejting..

  12. 7. 2019,   10:24