Obavijesti

News

Komentari 154

'Spot je sniman u Šavorićevom uredu, to je bio slučajni odabir'

Nije to jedina lokacija, bili smo i na Baldekinu, u Karlovcu, Slavoniji, Dalmaciji, i bio je to jedan miks aktivnosti. Ta je lokacija bila sasvim slučajna, rekao je Plenković

VIDEO

Promidžbeni spot predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića uoči parlamentarnih izbora 2016. godine snimljen je dijelom i u uredu odvjetnika Borisa Šavorića, doznaje N1

Od ruske VTB banke Šavorić je trebao dobiti 640 tisuća kuna
Od ruske VTB banke Šavorić je trebao dobiti 640 tisuća kuna

Plenković je u spotu pod sloganom 'Vjerodostojno' građanima poručio kako će 'znanje, iskustvo i radnu energiju posvetiti boljitku Hrvatske'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako piše N1, u uredima odvjetničkog društva Šavorić i partneri snimljen je posljednji dio spota u kojemu Plenković govori kako će 'vratiti vjerodostojnost u hrvatsku politiku'. 

Grupa Borg oglušila na savjete oko Lexa, Plenki je sve znao?
Grupa Borg oglušila na savjete oko Lexa, Plenki je sve znao?

Iz HDZ-a su na upit o lokaciji snimanja N1 odgovorili kako je sve promidžbene aktivnosti i zakup medijskog prostora pa i snimanje navedenog spota organizirala agencija Unex, koju je stranka 2016. godine angažirala u izbornoj kampanji. 

- Sve lokacije u izbornom spotu, pa tako i lokaciju navedenu u Vašem upitu, odabrala je agencija Unex.

 Predsjednik HDZ-a bio je upoznat sa svim lokacijama. 
Sve ugovorne troškove predizborne kampanje pa tako i snimanje spomenutog spota, HDZ je platio izravno agenciji Unex - poručili su iz HDZ-a. 

Uredi Šavorić i partneri smješteni su na 14. i 15. katu nebodera na adresi Ilica 1 te su prije nekoliko godina preuređeni u retro stilu. 

Plenković: Šavorić i ja nismo bliski prijatelji

Plenković je tijekom obraćanja novinarima nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća stranke potvrdio informaciju da je spot djelomično snimljen u uredu Šavorić. 

- To je točno. Nije to jedina lokacija, bili smo i na Baldekinu, u Karlovcu, Slavoniji, Dalmaciji, i bio je to jedan miks aktivnosti. Ta je lokacija bila sasvim slučajna - rekao je.

O svojem odnosu sa Borisom Šavorićem, Plenković je rekao da su približno ista generacija. 

- On je godinu mlađi od mene, išli smo u istu srednju školu tu u Križanićevoj, ali nismo neki bliski prijatelji - kazao je.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Što je rekao? Šef SOA-e dao je Kolindi izvješće o aferi mailovi
'JA BIH VRATILA NOVAC'

Što je rekao? Šef SOA-e dao je Kolindi izvješće o aferi mailovi

U ponedjeljak na razgovoru s predsjednikom Vlade predložit ću održavanje sjednice Nacionalnog vijeća, svakako postoji potreba jer moram izraziti zabrinutost trenutnim stanjem, kazala je predsjednica

'Afera Hotmail se nije trebala dogoditi, ali neću sad o tome'
DARKO HORVAT

'Afera Hotmail se nije trebala dogoditi, ali neću sad o tome'

Premijer traži potporu partnera za to da ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić postane i potpredsjednik Vlade, a da ministar gospodarstva bude Darko Horvat
Zdravko Marić: Još me nitko iz DORH-a nije kontaktirao
AFERA MAILOVI

Zdravko Marić: Još me nitko iz DORH-a nije kontaktirao

U ovom trenutku ne bih ulazio u špekulacije, kondicionale - što ako scenarij. Prema onome što smo čuli u petak u Opatiji, na panelu o Agrokoru, proizlazi da se približavamo trenutku nagodbe, kaže ministar