Obavijesti

News

Komentari 147

Plenković: Vlada neće pasti, spreman sam na sve scenarije

Plenković: Vlada neće pasti, spreman sam na sve scenarije
12

Nebitno mi je je li jedan zastupnik više ili manje. Bitno je da smjer stranke bude kakav želim, da imidž bude kakav želim, da smjer Vlade i države bude kakav želim, rekao je premijer

VIDEO

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a zasjedali su u utorak u Karlovcu dan nakon izbacivanja Darka Milinovića iz stranke.

- Raspravili smo sve aktualne političke teme, dogovorili prirpeme za daljnje aktivnosti tijekom mjeseca rujna,  početak rada u Saboru, razmotrili smo unutarstranačka pitanja uključujući i jučerašnju odluku, gdje su svi suglasni oko onoga što se dogodilo oko kolege Milinovića. Razgovarali smo i o izborima u BiH, sutra putujemo u Livno kako bismo otvorili konzultar RH u Livnu - rekao Plenković nakon sjednice, ponovivši još jednom kako je vladajuća većina stabilna, javlja N1.

Novinari su premijera pitali je li u redu da je Milinović izbačen na telefonskoj sjednici te da se sam nije mogao braniti?

- Razlika između HDZ-a i drugih političkih stranaka je da smo mi ozbiljna, konsolidirana stranka i rješavamo ključne probleme hrvatskog društva. rekao sam da takvo ponašanje nekoga s takvim iskustvom nije normaln. Kao predsjednik stranke to ne dopuštam - odgovorio je Plesnković te dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislite da od 4. siječnja do danas nismo razgovarali? Razmislite malo, odvrtite film. Govorimo o razdoblju od 4. siječnja kada smo raspustili županijski odbor i orgnaziriali izborni proces. Taj proces bit će okončan 9. rujna. Ovo što se dogodilo ne može proći. Cirkus u HDZ-u ne može proći - rekao je.

Ako se Milinović vrati u Sabor i uskrati potporu vladajućima, hoće li većina pasti?

- Nećemo pasti, mi smo vladajuća većina. Nebitno mi je je li jedan zastupnik više ili manje. Bitno je da smjer stranke bude kakav želim, da imidž bude kakav želim, da smjer Vlade i države bude kakav želim. I to nema cijenu ovakvoga tipa, jedan zastupnik više ili manje. Ja sam spreman na sve scenarije - kazao je Plenković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora