Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plenkovićev zaštitar spasio dva Slovenca sa zapaljenog glisera

None Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dok je bio na godišnjem odmoru, policajac koji inače radi u osiguranju premijera Andreja Plenkovića spasio je dvoje Slovenaca koji su završili u moru jer im se zapalio gliser

Policijski službenik M.Š., koji inače radi u Upravi za posebne poslove sigurnosti i pripadnik je osiguranja premijera Andreja Plenkovića, u ponedjeljak je spasio dvoje Slovenaca kojima se zapalio gliser.

Nesreća se dogodila u Puntu na otoku Krku, nekih 1,45 nautičkih milja od svjetionika Tranjevo kod Raba, javlja Jutarnji list. Na intervenciju su izašli Lučka kapetanija, policija i Sea help. Ugasili su požar u svega desetak sekundi, tako što su podigli izvanbrodske motore iz mora. 

Policajac koji je spasio Slovence iz mora bio je na godišnjem odmoru. Na spašavanje je krenuo u brodici u kojoj je bio sa suprugom i troje male djece. U uvali je bilo još brodica, no nitko osim njega nije krenuo u pomoć.

Kako piše Jutarnji, Plenkovićev zaštitar u policiji radi već 19 godina, a u Puntu, gdje ima kuću, mještani za njega kažu da je vrlo dobar čovjek, uvijek spreman pomoći.

Komentari (31)
  • Ovaj je valjda bio najbliži nastradalom. Ne vjerujem da nitko nebi krenuo u pomoć. Ako smo vražji kao narod, nismo vražji kao pojedinci. Opet mediji malo potpaljuju.

    9. 8. 2018,   16:15
  • To je hrvatski policajac...služi narodu i domovini..bravooo!

    9. 8. 2018,   16:31
  • zasto u ovakve stvari koje nemaju veze s politikom morate uvlaciti premijera da bi ga ljudi gadili i napadali? ne znam tko je jadniji, vi novinari ili ovi olosi koji ga ovdje ispod u komentarima pljuju s nebulozama kojima pokazuju da su sve samo ne ljudi

    9. 8. 2018,   16:42