Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plesala je i pila koktele, a onda su je našli mrtvu na superjahti

None Foto: Instagram

GRČKA: Istraga je zasad otkrila da se Sinead ubila dan prije nego se trebala ponovno susresti s majkom i sestrom u Australiji. Doznaje se i da je krajem kolovoza prekinula sa svojim dečkom...

Australski Instagram model, 20-godišnja Sinead McNamara, pronađena je mrtva u Grčkoj, na jahti meksičkog milijardera Alberta Bailleresa na kojoj je radila. Dan prije toga boravila je u gradu Argostoliju na grčkom otoku Kefalonija. U jednom baru popila je dva koktela i pojela sendvič, a nakon toga zabavljala se i plesala s prijateljima. 

Nepuna 24 sata kasnije, po završetku svoje smjene na superjahti Mayan Queen IV, vrijednoj 190 milijuna dolara, pronašli su je onesviještenu. Istražitelji vjeruju da si je sama oduzela život vješanjem, ali kako bi se uzrok smrti sa sigurnošću utvrdio, potrebno je pričekati još i toksikološke analize. 

 

Happy little 🍩

Objavu dijeli Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara)

- Došla je s pet prijatelja, prepoznao sam ju. Pili su, jeli, zabavljali se, bili su sretni. Posljednji put kad sam je vidio plesala je na stolici. Nedugo potom je otišla i nisam ju više vidio, rekao je vlasnik bara u kojem se McNamara kobne večeri zabavljala. 

Istraga je zasad otkrila da se Sinead ubila dan prije nego se trebala ponovno susresti s majkom i sestrom u Australiji. Doznaje se i da je krajem kolovoza prekinula sa svojim dečkom te da je prekid bio vrlo dramatičan. 

Dva tjedna prije smrti, Sinead je objavila neobičan, 'šifrirani' post na Instagramu.

- Glava mi je danas svugdje. Vratite me natrag tamo gdje mi jedina misao nije bila otvaranje vlastite lubanje, navela je uz fotografiju na kojoj pozira na quad motoru.

JEZIV OBRAT Influencerica napisala šifriranu poruku: 'Želim otvoriti lubanju'

Policija sada istražuje fotografije poruke s njenog mobitela, a vjeruje se da će im od pomoći biti i nadzorne kamere s jahte.

Izjavu je dao i liječnik na brodu koji je pokušao reanimirati Sinead, a nakon što su je helikopter došao po nju i krenuo prema Ateni, svi su se ponadali da će joj život biti spašen. No, umrla je na putu do bolnice, piše Daily Mail

Albert Bailleres, vlasnik jahte i čelnik druge najveće meksičke rudarske kompanije, u trenutku nesreće nije bio na brodu.  
 

Komentari (27)
  • ponavljam :"tko je vas učio engleski?.... post je najnormalniji a pravi prijevod bi bio ...."misli mi svigdje lete... vratite me TU (tamo na slici) gdje mi je jedina briga bila da si ne razbim glavu (vozeči quad).... kakve šifre... ajd natrag u 3 razred osnovne škole"

    5. 9. 2018,   13:02
  • Koji glup prijevod ne mos vjerovati, preporucujem doticnom da pogleda sliku i shvati poantu napisanog.

    5. 9. 2018,   12:55
  • Instaragam model? To neko novo zanimanje ili?

    5. 9. 2018,   13:53