Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pljačkašev brat: "Moj Kiki je vjernik i nije iskvaren"

None Foto: anonimno

Kiki je veliki vjernik i nije iskvaren. Uostalom, on nije imao Uzi nego pištolj TT, govori brat i tvrdi da o njegovim zlim namjerama ništa nije znao

Molim vas da ne pišete neisitine o mom bratu Kikiju. Zaštitari su ti koji su išli ubijati, a moj brat nije ispalio ni metka, požalio nam se  brat teško ranjenoga Kristijana Čabraje Kikija (28). Unatoč tome što je Kiki s ubijenim Dubravkom Marinićem (49) bio sudionik pokušaja oružane pljačke zaštitara Sokola Marića u Getrou, brat ga brani da je pao pod nečiji utjecaj.
- Kiki je veliki vjernik i nije iskvaren. Uostalom, on nije imao Uzi nego pištolj TT - govori brat i tvrdi da o njegovim zlim namjerama ništa nije znao. A gdje je odbjegli Željko Vrbat (44), treći iz bande, još ne zna ni policija. Visoki izvor u MUP-u potvrdio je našu informaciju da je dva dana nakon pokušaja pljačke bio u poslovnici Banco Popolare u središtu Zagreba i platio kredit.
Da je u petak kod vulkanizera u Sesvetama mijenjao gume, nisu željeli komentirati iako im je to dobar trag. Kažu da bi ga uskoro mogli uhititi i da stežu obruč oko njega.

Komentari (19)
  • pa jbg , brat mu je teško mu je i ja bih tak reko za svog brat.

    10. 12. 2007,   11:00
  • ..normalno je da obitelj brani svoje clanove ali zar misle da smo mi budale...tip je kriminalac od onog trena kad je sjeo u auto uzeo oružije i krenuo u pljacku...a to što je on vijernik ne mijenja njego cin i namjeru...

    9. 12. 2007,   23:32
  • 24 sata nije ni blizu ozbiljnog portala; senzacije, laži i prepisivanja s drugih portala...zutilo burazeru...

    10. 12. 2007,   10:48