Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Po tramvajskoj pruzi vozio je automobil 500 metara

None Foto: anonimno

Vozač se popeo na tračnice na Držićevoj aveniji u Zagrebu te usporio tramvajski promet. Vozio je do prvog semafora i tamo sišao natrag na cestu

Tramvaj je naišao iza njega. Sustigao ga je jer auto  nije mogao voziti po tramvajskim tračnicama nekom velikom brzinom, rekao nam je čitatelj koji je u srijedu oko 9 sati snimio fotografiju na silasku s Mosta slobode na Držićevoj aveniji u Zagrebu.
- Krenuo sam na posao automobilom. Primijetio sam vozača koji se popeo na tramvajske tračnice. Vozač tramvaja otvorio je vrata. Neki putnici su izašli i hodali po rubnjaku prometnice sa tri trake - rekao nam je čitatelj. Sve to nije dugo trajalo, dodaje, iako je vozač vozio još nekih 500 metara, do prvog semafora.
- Ja sam ga vidio da se spustio s tračnica na prometnicu. Otišao sam svojim putem, pa nisam saznao što se događalo. No, nejasno mi je što je on uopće radio s automobilom na pruzi - dodaje čitatelj.
U ZET-ovoj službi prometa u četvrtak su nam rekli da su čuli da se vozač automobila vozio tračnicama, no kako nije nije prouzročio zastoj prometa. Zbog toga nemaju ni podatke zašto je vozač tramvaja otvorio vrata i pustio putnike na dijelu gdje nije stanica.

Komentiraj, znaš da želiš!