Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pobacila je, a nakon 2 mjeseca saznala da je još uvijek trudna

Gary i Sadie su par iz Engleske koji je uslijed vanmaterične trudnoće izgubio dijete. Neutješni par je otišao na odmor. Majka je imala mučnine i primjetila je da joj trbuh i dalje raste...

Sadie Brittle (32), frizerka iz Engleske, u travnju je izgubila dijete u osmom tjednu trudnoće. Početkog lipnja je otišla ponovno na pregled kod liječnika koji je potvrdio da je cijelo vrijeme bila trudna s blizancima, i da još nosi jedno zdravo dijete.

Sadie, i njen muž Gary, koji imaju već kćerku Summer, otišli su na put u Španjolsku kako bi se odmorili od svega. Sadie se nije osjećala dobro na poslu, imala je mučnine, bila je shrvana zbog pobačaja i jedan dan je čak pala u nesvijest. Na putu je primjetila da joj se tijelo mijenja i da joj trbuh i dalje raste...

U početku je mislila da su ti simptomi posljedica hormonalnih promjena u tijelu tijekom prošle trudnoće i da će s vremenom proći. Liječnici u Španjolskoj su joj rekli da je riječ ili o blizancima ili da je u njoj nakon operacije poslije pobačaja ostalo nekoliko stanica koje zbunjuju tijelo i zbog toga doživljava promjene kao da je i dalje trudna.

Ubrzo su se vratili u Englesku i otišli na detaljne preglede kod svog liječnika koji je pratio cijeli slučaj. Zbunjeni tim liječnika je ustvrdio da je u njoj cijelo vrijeme rastao maleni potpuno zdravi zametak i da je očito bila trudna s blizancima. S obzirom da je trudnoća bila ektopična, odnosno vanmaterična, drugo dijete se uopće nije vidjelo na prijašnjem liječničkom pregledu.

Na novom ultrazvuku čuli su se bebini otkucaji srca, a lijepu vijest su roditelji dočekali s oduševljenjem.

Par je bilo presretan što im je uslijed ove tragične situacije, stiglo i malo čudo. Majka je napravila još jedan test za trudnoću jer nije mogla vjerovati što se događa. Test je bio pozitivan, a termin rođenja je u studenom. Saznali su da čekaju dječaka koji će se zvati Teddy.

Komentari (19)
  • Mora bi muž na testiranje . I on meni izgleda trudan.

    19. 6. 2016,   08:43
  • Sve je moguće,sretno!

    19. 6. 2016,   09:36
  • Sretno!!!!!

    19. 6. 2016,   08:48