Obavijesti

News

Komentari 34

Pobjegao iz postaje: Splitska policija ne može pronaći Munju

Pobjegao iz postaje: Splitska policija ne može pronaći Munju
1

Miho Francheschi - Munja (22) iskoristio je dobrotu inspektora, trenutak nepažnje i otškrinuta vrata te pobjegao s drugog kata policijske postaje na Bačvicama

VIDEO

Splitska policija već dva tjedna traži Mihu Francheschija (22). On je 13. kolovoza pobjegao iz Druge policijske postaje na Bačvicama

Tog jutra pronašli su ga i uhitili zbog sumnje da je povezan s razbojstvom nad jednom starijom gospođom kojoj je ukradeno nekoliko tisuća kuna, piše Slobodna Dalmacija. Vezali su ga i doveli na ispitivanje. Cijelo vrijeme je normalno sjedio i razgovarao. 

Oko 16 sati jedan inspektor skinuo mu je lisice s ruku zbog primjerenog ponašanja. Miho je tad iskoristio trenutak dok je inspektor okrenuo leđa, a vrata prostorije bila su odškrinuta. Skočio je sa stolice brzinom munje, projurio kroz vrata i počeo bježati hodnikom. Iako je policajac krenuo za njim, mladić je uspio pobjeći niz dva kata iz postaje. Nije jasno ni kako ga dežurni policajac na porti nije uspio sustići. Protiv inspektora pokrenut će disciplinski postupak. 

Miho Francheschi otprije je poznat policiji. U prosincu 2010. godine ukrao je signalne rakete sa svojim vršnjakom u lučici Zenta. Počeli su ispaljivati rakete u zrak i zapalili tri broda, a četvrti oštetili. Ukupna šteta bila je oko tri milijuna kuna. 

Miho je do tada već prikupio više od 20 kaznenih prijava, i to za krađe, razbojstva, nasilje, teško ozljeđivanje. Godinu dana kasnije netko je propucao nadstrešnicu i pročelje stana njegove majke na Škrapama. U svibnju 2012. godine Miho je na fešti sv. Križa izazvao incident zbog kojeg je policija prekinula feštu. Među mnoštvom je nekontrolirano mahao signalnom raketom, a zatim je udario rukom po licu jednog od policajaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...