Obavijesti

News

Komentari 202

Ovdje je Kolinda častila: 'Ona i Jakov vole ljude, pjevalo se...'

Ovdje je Kolinda častila: 'Ona i Jakov vole ljude, pjevalo se...'
6

U cateringu Kvatrić zabavljalo se, kako saznajemo, do ponoći, nakon toga svatko je otišao svojoj kući. Svirao je domaći bend, a bivša predsjednica bila je dobro raspoložena...

VIDEO

Riječ je privatnom okupljanju za privatne novce u skromnom objektu. Jakov i bivša predsjednica nisu htjeli zadnje sate mandata provesti sami u kući. Pjevalo se i pjevat će se, rekao je sugovornik blizak Kolindi Grabar Kitarović koja se, kako kaže naš sugovornik, htjela oprostiti sa svojim bliskim suradnicima.

U cateringu Kvatrić zabavljalo se, kako saznajemo, do ponoći, nakon toga svatko je otišao svojoj kući.

Svirao je domaći bend, a bivša predsjednica bila je dobro raspoložena.

- Zašto nitko nije vodio brigu gdje Milanović slavi svoju inaguraciju - pita se naš sugovornik te dodaje da je Kolinda Grabar Kitarović bila povezana sa svojim suradnicima te da im se htjela zahvaliti. 

Inače, to je stil Kolinde Grabar Kitarović koja je izuzetno galantna prema svojim suradnicima. Tako je, kada je napuštala svaku od funkcija počastila svoje ljude na večeri, i to od osiguranja do savjetnika. Slično je bilo u Bruxellesu nakon što je postala predsjednica.

- Kolinda Grabar Kitarović voli ljude i život. Ovo nije prvi put da se na takav način želi odužiti svojim ljudima. Ali to u Kvatriću bilo je privatno okupljanje za privatne novce - rekao je sugovornik blizak bivšoj predsjednici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 202
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.