Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Počinje Zagreb Beer Fest, a očekuje vas bogati program

Počinje Zagreb Beer Fest, a očekuje vas bogati program
1

Treći Zagreb Beer Fest počinje u petak 17. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana, a najveći besplatni open air festival u Hrvatskoj objavio je kompletni program festivala, kao i detaljnu satnicu nastupa bendova

VIDEO

Poznati britanski pop bend Morcheeba vraća se pred zagrebačku publiku upravo prvog dana Zagreb Beer Festa, a njihov koncert je najavljen za 21:30 sati. Grupa Jonathan nastupit će prije njih s početkom u 20 sati, novi sanjivi glazbeni projekt Pocket palma će premijerno nastupiti upravo na pozornici Zagreb Beer Festa u 19:15 sati, Punčke će imati jedan od posljednjih koncerata i počinju u 18 sati, a Haiku Garden će svirati u 17 sati. 

Drugi dan festivala, u subotu 18. svibnja festival otvaraju Clone Age i na pozornicu stižu u 17 sati, Rolo će nastupati u 18 sati, Antenat u 19, Rezerve u 20:15 sati, a headlineri večeri Psihomodo Pop na pozornicu ovog sjajnog festivala stižu u 21:30. Grapevine Babies otvaraju ZBF u nedjelju 19. svibnja i sviraju u 17 sati, Electric Octopus na pozornicu stiže u 18 sati, Luce u 19, Svemirko u 20 sati, a Detour nastupa u 21:30. Zadnjeg dana festivala koji je originalno trebao biti prvi, a zbog lošeg vremena se prebacio na ponedjeljak je headliner Urban &4 koji počinje sa svirkom u 21:30 sati. Prije njih nastupit će Boris Štok u 20 sati, J.R. August u 19 sati, ESC Life u 18, a Headoneast u 17 sati.

Zagreb Beer Fest je posljednje tri godine postao jedan od značajnijih glazbenih događanja u Zagrebu. Velika ponuda piva i hrane te odličan glazbeni program i dodatni sadržaji odlična su prilika za sve voljne dobrog provoda da izađu u grad. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.