Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Podmeću da sam nečiji igrač, za razliku od njih, ja sam svoj'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Otkad sam najavio kandidaturu za predsjednika, podmeću mi da sam nečiji igrač. Za razliku od njih, ja sam svoj - i vaš, napisao je Škoro uz fotografiju u kojoj stoji da želi stvoriti stabilnu treću opciju

Nakon izbornog poraza i laganog povlačenja, Miroslav Škoro je u petak dao intervju za Večernji u kojem je rekao da pobjeda Zorana Milanovića nije njegova krivica.

Pogledajte video

Nakon tog intervjua, javio se i danas na Facebooku kratkim statusom.,

Otkad sam najavio kandidaturu za predsjednika, podmeću mi da sam nečiji igrač. Za razliku od njih, ja sam svoj - i vaš!

Posted by Miroslav Škoro on Tuesday, January 14, 2020

- Otkad sam najavio kandidaturu za predsjednika, podmeću mi da sam nečiji igrač. Za razliku od njih, ja sam svoj - i vaš! - napisao je Škoro na Facebooku uz fotografiju u kojoj navodi kako želi stvoriti 'stabilnu treću opciju'.


 

Komentari (131)
  • Bez povratka MARIJANE PETIR nema treće opcije . Da je gospođica bila Predsjednica HSS isti bi bili na 17,3 % kao druga stranka po potpori ! Ostalo je povijest , koja sad izvire na vidjelo !

    14. 1. 2020,   12:00
  • Iskreno ne virujem ni u te ,ni one koji stoje iza tebe

    14. 1. 2020,   12:45
  • Još je samo škoro falio da se piše o njemu po medijima.. naporan tip ..svi bi oni na teret građana putovali okolo, zapošljavali fimiliju itd.. ajde molim vas.. nesposobni likovi do bola i to svi zajedno.. ako nisi sposoban radit,moraš postat političar.. brzo naučiš rupe u zakonu,legalno krasti itd... Čast izuzecima..

    14. 1. 2020,   12:43
Message