Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Podravka i Kviki predstavljaju krajnje neozbiljnu web stranicu

None Foto: Podravka

Ako se pitaš, a sigurno se pitaš, Kvikifunpedia.com je moja nova web stranica na kojoj ću redovito objavljivati zabavne sadržaje. Dopusti da ti predstavim rubrike i urednike

Za sav sadržaj odgovaram ja, glavom i tobolcem, urednik Kviki.

 

Za "pazi fotku" vizuale odgovoran je moj dugogodišnji kolega dipl.ing. Štapić. U toj će rubrici objavljivati fotografije od kojih ti usta idu na smijeh. Ne moraš zapravo ništa paziti u ovoj rubrici, samo trebaš dobro otvoriti oči i gledati vrhunske fotografije.

 

Rubriku "Daj vidi ovo" uređuje uvaženi magistar Gric. Možda već znaš, magistar Gric je izuzetno objektivan urednik. To znači da ima objektive za snimanje videa pa ih on i radi. Tu ćeš pronaći važne "uradi-sam" savjete, prijedloge, trikove i izgubljena znanja o Kviki grickalicama. Od tehnika glasnog grickanja do pravilnog otvaranja vrećice i posluživanja grica.  

 

Gđa. Ribica naša je ljubopitljiva profesionalka koja uređuje rubriku "Važne teme". Kad kažem važne teme, onda zaista mislim na važne teme. Od toga kako biti neozbiljan od ranog jutra do dileme oko koje se podijelila cijela nacija. Ribica su zvali da radi u Reutersu, ali srećom, uspio sam je zadržati na svojem portalu.

 

Tu je i docent Perec koji se bavi rubrikom "koji ludi gif". Njegova je zadaća da originalnim gifovima informira sve čitatelje o važno zabavnim stvarima. Neke slike u ovoj rubrici će se ponavljati. Zapravo, sve se ponavljaju, ako ne pauziraš gif. Sad znaš!

 

Sav sadržaj s portala možeš pratiti i na mojoj Facebook stranici, Instagramu ili reblogati na Tumblru. Tu je i YouTube na koji se odmah moraš pretplatiti, kako bi prvi vidio novi video i podijelio ga s prijateljima.

Foto: Podravka

Ovim putem tebi i svim tvojim čitateljima dajem pisano dopuštenje da sadržaj sa stranice Kvikifunpedia.com slobodno prenosite cijelim internetom. Dijelite sa svima, kao što i svoje Kviki grickalice volite dijeliti sa svima. Ili ne volite, što mi zvuči kao tema koju ću sigurno obraditi!

 

Od ostalih, dosadnih detalja, spomenut ću još da su mi pomoćnici na ovoj stranici ljudi iz tvrtki Utorak, biro za propagandu i Sadržajne agencije Cvoke, dok je za moje novo ruho odgovorna tvrtka broj42.

 

Toliko od mene,

Nadam se da se vidimo na mojoj novoj web stranici.

 

Srdačno tvoj,

Kviki

 

Kvikifunpedia.com

Glavni urednik