Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Podržao Bandića pa je dobio funkciju u Domovinskom zboru

None Foto: Facebook/Bandić Milan 365

General Jozo Miličević koji je podržao proračun Milana Bandića postao je član predsjedništva Domovinskog zbora. Naime Bandićeva stranka je u poslala priopćenje o tome da je osnovan Domovinski zbor

General Jozo Miličević koji je podržao proračun Milana Bandića postao je član predsjedništva Domovinskog zbora. Naime Bandićeva stranka je u srijedu medijima poslala priopćenje o tome da je osnovan Domovinski zbor.

- Domovinski zbor Stranke rada i solidarnosti, interesni oblik organiziranja koji okuplja članove i simpatizere stranke iz reda hrvatskih branitelja. "Ponosan sam što smo danas, na Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, osnovali Forum branitelja - Domovinski zbor. Svaka politička stranka kojoj je domoljublje jedno od temeljnih načela treba imati forum koji okuplja hrvatske branitelje" rekao je Milan Bandić, predsjednik Stranke rada i solidarnosti. 
Za predsjednika Foruma branitelja izabran je general Vlado Šindler, potpredsjednik je Ivan Rašić, a tajnik Miro Laco. Za počasnog predsjednika aklamacijom je uz buran pljesak izabran Miodrag Demo. Članovi Predsjedništva su general Jozo Miličević, Petar Bajan, Miljenko Balaško, Branko Borković, Darko Katuša, Slavko Kojić, Vesna Mihaljević, Nenad Predovan, Željko Stanilović, Stjepan Sučić i Marijan Tomurad. 
Predsjednik foruma, general Šindler, iznio je programska načela foruma i naglasio da je njegova prvenstvena zadaća skrb za jačanje ugleda i statusa branitelja Domovinskog rata, pri čemu je dobar putokaz sve ono što je Grad Zagreb napravio za hrvatske branitelje. „U Domovinskom zboru okupili smo hrvatske branitelje da časno i primjereno današnjem vremenu gradimo ideju s kojom smo u Domovinsko ratu postavili temelj suvremene Hrvatske“ rekao je Šindler - priopćila je stranka.

TREBALA SU MU TRI GLASA Ćorić i Polovanec spasili Mikija pa ih hitro izbacili iz stranaka
Komentari (23)
  • Sve ekipa par exelance sa braniteljem Bandićem.O bože zar se i to može?

    16. 1. 2019,   13:09
  • Dno dna. Uhljebi na sisi fujjjjjjjki

    16. 1. 2019,   13:17
  • Dobro mjerilo je - što se više spominje domovina, to se više krade

    16. 1. 2019,   13:07