Obavijesti

News

Komentari 62

Poduzetnica iz Umaga nudi ljetovanje samohranoj majci

Poduzetnica iz Umaga nudi ljetovanje samohranoj majci
5

Poduzetnica, vlasnica firme i apartmana, nam je rekla kako ona u cijeloj priči nije uopće bitna, već sama gesta da se besplatno ugosti majka s djecom. Poduzetnica nije htjela da joj u javnosti spominjemo ni ime...

VIDEO

"Nudimo BESPLATAN smještaj samohranoj majci koja nije u mogućnosti odvesti svoju djecu na more Apartman Avantgarden - Umag, termin od 22.8 -26.8.2019. (4 noći). Kapacitet: do 4 osobe Molimo vas dijelite objavu ili ako poznajete nekoga, preporučite. Neka se majke s djecom jave u inbox. S velikim veseljem, spremni smo ih ugostiti", stoji u objavi na Facebook stranici Green Apartments Istria.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Besplatan smještaj za samohrane majke: Žena iz Umaga poklanja im smještaj, prijevoz i zabavne sadržaje 01:22

Oglas je, nepotrebno i spominjati, na društvenim mrežama izazvao čitavu lavinu pozitivnih komentara. Podijeljen je gotovo šest stotina puta, a mnogi hvalili kako je to predivna gesta. No tko stoji iza svega i kako je uopće došlo do ideje da besplatno se ugosti samohranu majku s djecom. U Umagu smo razgovarali smo s poduzetnicom, vlasnicom firme i apartmana, koja nam kazala kako ona u cijeloj priči nije uopće bitna, već sama gesta, ne želeći stoga da joj u javnosti spominjemo ime i prezime.

"Obzirom da sam u rezervaciji uočila rupu, i taj bi apartman ostao u tom periodu prazan, došla sam na ideju da bi mogla nekoga naprosto usrećiti i besplatno ugostiti. Razlog zašto sam izabrala baš samohrane majke je taj, što sam smatrala da je njima u životu izuzetno teško, da sve životne nedaće moraju same podnositi, i jer nikada nemaju vremena za sebe, već svu energiju usmjeravaju djeci". Poduzetnica humanitarka nam kazala i kako su joj se do sada javilo 12 majki s djecom iz cijele Hrvatske, pa čak i jedan samohrani otac. Svi su joj u inbox poslali podatke, pa će po nekim zadanim kriterijima tek procijeniti kome je ljetovanje najpotrebnije i njima ga darovati.

Tijekom razgovora doznajemo da nije tu samo davanje apartmana na korištenje, već će tim majkama poduzetnica besplatno organizirati i prijevoz, hranu, kao i zabavne sadržaje i aktivnosti u Umagu. No tu priča neće završiti, jer će humanitarka nastojati sve to ponoviti i tijekom rujna, a sljedeće godine pokušati ugostiti i cijele obitelji koje imaju financijske probleme ili nikada nisu vidjeli more.

Poduzetnica nam na kraju veli kako sada ima veliku bazu potrebitih, te kako joj u inbox stalno pristižu poruke samohranih majki koje bi djecu odvela na more. Sve podatke rado bi podijelila dobrim ljudima i iznajmljivačima koji su spremni poput nje iste ugostiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa