Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Split: Striptizeta (22) je godinu dana podvodila četiri djevojke

Cure su, ovisno o prohtjevima mušterija, seksualne usluge naplaćivale u rasponu od 400 do 1000 kuna. Poduzetna svodnica često je sama pronalazila lokacije za seks

Splitska policija prijavila je 22-godišnju djevojku zbog podvođenja četiri djevojke sa splitskog područja. One su, ovisno o prohtjevima mušterija, seksualne usluge naplaćivale od 400 do 1000 kuna.

Svodnica je djevojke stare od 19 do 22 godine podvodila od svibnja prošle godine do prije nekoliko dana. Novac su dijelile sa svodnicom u različitim omjerima, pa policija zasad ne zna koliko je 22-godišnjakinja zaradila. Nekad bi uzimala trećinu iznosa, a znala je unaprijed naplatiti uslugu i zadržati sav novac. Mlada svodnica je striptizeta u splitskom noćnom klubu, što joj je dodatno pomoglo u pronalaženju mušterija.

Policija je zasad otkrila petnaestak klijenata koji su se s djevojkama družili u vilama, kućama, hotelima, stanovima i jahtama.

Poduzetna svodnica često je sama pronalazila lokacije za pružanje usluga svojih štićenica, pa je znala i posuđivati ključeve stanova prijatelja. Nakon krim-obrade policija ju je odvela u istražni zatvor Bilice. Ovo je već treći slučaj podvođenja u Splitu.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu u lipnju je podiglo optužnicu za podvođenje manekenki protiv Ivice Jurišića, vlasnika modne agencije Kristina i dubrovačkog HDZ-ovca Marka Šačića. U travnju je zbog podvođenja dviju prostitutki na deset mjeseci zatvora osuđena Ljiljana K. (52).

Komentari (14)
  • U vrijeme nezaposlenosti i krize djevojke sexom zarađuju i tako preživljavaju. Ljudi željni sexa plaćaju tim djevojkama, ne prisiljavaju ih na sex, ne siluju... Dakle, svi su zadovoljni i na dobitku. Ali to je u našoj nakaradnoj državi ilegalno, dok ubojstvo čovjeka od strane utjecajne osobe postaje gotovo legalno. Umjesto da se legalizira prostitucija, barem malčice smanji nezaposlenost, a ujedno i smanji broj silovanja i napastovanja, kod nas se ona oštro kažnjava. Država za "vjerovali ili ne".

    11. 9. 2012,   12:19
  • e ovo ja zovem bolja hrvatska,treba joj dat krediz za mlade žene poduzetnice, nije baš lako razvijat ovakav biznis hahahahaha

    11. 9. 2012,   11:59
  • Prostituciju bi trebalo legalizirati no bojim se da tada nebi postojala ni jedna registrirana.Ne vjerujem da bi se ove mlađahne cure registrirale pa bi opet imali problem sa radom na crno.

    11. 9. 2012,   12:50