Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poginulo je dijete: 'Maknuli su ležeće policajce, ovo je pista!'

None Foto:

Dijete na koje je naletio auto u četvrtak navečer u naselju Blato u Novom Zagrebu je, prema izjavama susjeda, bilo u pratnji roditelja. Stanovnici kažu kako su upozoravali da vozači jure tim dijelom ceste

Veliki prometni stručnjaci su maknuli ležeće policajce na toj ruti, jer navodno pucaju fasade zbog istih. Karlovačka cesta je pista trenutno. To je nekoliko stotina metara od moje kuće, pa znam što pričam, upozorava jedan od stanovnika zagrebačkog Blata nakon velike tragedije u četvrtak navečer.

Oko 21 sat vozač BMW-a krapinskih tablica je naletio na dijete koje je, kako javlja Jutarnji list, u pratnji jednog roditelja prelazilo pješački prijelaz.

Djetetu, nažalost, nije bilo spasa. Na mjestu nesreće prizor je bio stravičan.

Stanari ulice upozoravaju da, osim nedostatka ležećih policajaca, na tom dijelu ceste nema ni adekvatne rasvjete.

Policija utvrđuje sve okolnosti nesreće.

Komentari (175)
  • Užas...koji je vrag ušao u narod...pa kud odjednom svi jure ko bez glave...ko s popameti. Pa što se više govori, upozorava, kažnjava...ono sve gore. Ipak mislim da policije nema dovoljno i ceste su prazne policije, kamera, usporivača...,a i kazne...hm, gore prođe neko s deset-petnaest prekoračenja nego ovi "trkači" na cestama.

    24. 5. 2019,   07:16
  • I sad opet su krivi svi, ma kriv je budala sto vozi 80 kmh, umjesto da vozi max 40 kmh, i sad ce ako nije kaznjavan do sad iz dobrostojece obitelji uvjek je to dobar decko sa dobrim odvjetnikom dobiti i to mozda max 4 godine zatvora uz dobro vladanje vani je za godinu i 8 mjeseci, i to vam je Hrvatsko pravosude, omogucila Vlada RH....

    24. 5. 2019,   07:16
  • RIP anđele mali, neka ti je laka zemljica :(

    24. 5. 2019,   07:45