Obavijesti

News

Komentari 127

Poginuo dječak (2): Vozačici su ljetos umrli muž i otac, sad sin

Dječak je bio u automobilu sa svojom majkom i starijom sestrom. Sklizak kolnik uslijed kiše koja je u ponedjeljak povremeno padala nad Slavonijom vjerojatno je pridonio nesreći...

VIDEO

U nesreći kod Vinkovaca u ponedjeljak ujutro smrtno je stradao dječak od dvije godine. Nesreća je bila oko 10.20 sati, a kako navode iz policije, u sudaru su sudjelovala dva osobna vozila. Četvero ljudi je ozlijeđeno.

Naime, 32-godišnjakinja iz Vinkovaca vozila je Renault iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrva te je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešla na suprotni kolnički trak gdje je došlo do udara u Volkswagen koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Od posljedica prometne nesreće, smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u Renaultu, a četiri osobe su ozlijeđene kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Ozlijeđeni su, 32-godišnjakinja i 5-godišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u Renaultu, a u drugom vozilu su ozlijeđeni 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša.

Tragedija kod Vinkovaca: Sudar dva auta, poginulo je dijete (2)
Tragedija kod Vinkovaca: Sudar dva auta, poginulo je dijete (2)

Dječak je bio u automobilu sa svojom majkom i starijom sestrom. Sklizak kolnik uslijed kiše koja je u ponedjeljak povremeno padala nad Slavonijom vjerojatno je pridonio nesreći. 

- Nesretna žena je prije nekoliko mjeseci u roku dva tjedna izgubila oca i muža. Bili su teško bolesni. Iskrena sućut cijeloj obitelji - rekla nam je čitateljica.

- Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i tata pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njezina petogodišnja kćerkica bila je jako vezana za brata - rekao je mještanin Antina za Jutarnji List.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a