Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poginuo muškarac (60): Vozio po tračnicama pa udario u auto

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 8

Muškarac je vozio po južnim tramvajskim tračnicama koje nisu za promet osobnih automobila. U prelasku preko raskrižja naletio je na automobil kojim je upravljala žena (35)

U prometnoj nesreći sinoć na križanju Maksimirske ceste i Svetošimunske ceste u Zagrebu poginuo je 60-godišnji muškarac.

NESREĆA U ZAGREBU U sudaru dva auta poginuo je vozač: 'Jedan se zabio u drvo'

On je vozio je desnom prometnom trakom, dakle po južnim tramvajskim tračnicama koje nisu za promet osobnih automobila. U prelasku preko raskrižja naletio je na automobil kojim je upravljala žena (35).

Došlo je do zanošenja oba automobila pri čemu je vozačica naletjela na rubni kamen i zaustavila se na mekanom terenu. Muškarac je također udario o rubni kamen no nastavio se vrtjeti te je udario u žičanu ogradu u vlasništvu Agronomskog fakulteta. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- Prolazio sam tom cestom. Jedan automobil se zabio u stablo, a drugi je otišao desetak metara na livadu - rekao nam je čitatelji koji se našao u tom trenutku na mjestu nesreće.

Muškarac je poginuo na mjestu, a vozačica je s lakšim ozljedama prevezena u Traumatološku bolnicu.

Komentari (10)
  • Pocivaj u miru prijatelju.....😪😪

    3. 6. 2019,   10:34
  • Nemojte ljudi gluposti pisati, poznanici su već objavili da je čovjek umro u vožnji od srčanog udara ili nebitno čega već... Neka počiva u miru, dobro je prošlo za ostale sudionike u prometu.

    3. 6. 2019,   15:15
  • Prijatelju pocivaj u miru....

    3. 6. 2019,   10:29