Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poginuo muškarac (84): Jedan auto ga udario, drugi pregazio

U ponedjeljak oko 19.15 sati čovjek je hodao uz cestu na neosvijetljenom dijelu. Najprije ga je udario auto sisačkih registracija kojeg je vozio 39-godišnjak. Onda ga je pregazio 64-godišnjak

Pješak koji je u ponedjeljak navečer poginuo u Prelošćici kod Siska prvo je na neosvijetljenom dijelu ceste udario jedan automobil i odbacio ga na drugu prometnu traku, gdje je na njega iz suprotnog smjera naletio drugi automobil i pregazio ga, te je zbog teških ozljeda 84-godišnjak umro na mjestu.

OČEVID U TIJEKU Pješak (84) poginuo kod Siska, na njega su naletjela dva auta

Rezultate očevida te nesreće iznijela je u utorak sisačko-moslavačka policija na konferenciji za novinare.

U ponedjeljak oko 19.15 sati čovjek je hodao uz cestu na neosvijetljenom dijelu. Najprije ga je udario auto sisačkih registracija kojeg je vozio 39-godišnjak. Najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine i slabe vidljivosti on je prednjim dijelom vozila udario u pješaka, koji se bez reflektirajućeg prsluka nalazio na njegovoj prometnoj traci.

Od siline udara starac je odbačen na drugu prometnu traku, gdje je na njega naletio drugi automobil, također sisačkih registracija, kojim je iz suprotnog smjera dolazio 64-godišnji vozač.

Očevid je vodio zamjenik sisačke Općinske državne odvjetnice, po čijem je nalogu tijelo poginuloga radi obdukcije prevezeno na patologiju sisačke Opće bolnice, a oba su vozila privremeno oduzeta radi vještačenja.

Alkotestiranjem kod oba vozača utvrđeno je da nisu bili pod utjecajem alkohola.

S ciljem utvrđivanja svih okolnosti nesreće, policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja istragu.

Komentari (4)
  • žilava starina,tribala dva auta za...satrat...

    26. 2. 2019,   12:31
  • Ne sjećam se kada ste zadnji put objavili neku lijepu vijest...ovo vise nije normalno, pa svaki dan barem jedan život manje u hrvatskoj...

    26. 2. 2019,   12:27