Obavijesti

News

Komentari 44

Poginuo u nesreći: Sletio je s ceste pa je udario u podvožnjak

Poginuo u nesreći: Sletio je s ceste pa je  udario u podvožnjak
1

Inače, podvožnjak koji se nalazi na ravnom dijelu ceste između Osijeka i Sarvaša već je godinama crna točka za vozače. Tu su, naime, na istom mjestu i na isti način već nastradala četiri vozača

VIDEO

Nešto iza 17 sati muškarac (21) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći na državnoj cesti između Osijeka i Sarvaša. Iz još neutvrđenog razloga se tijekom vožnje zabio u betonski dio podvožnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:07

Od automobila je ostala neprepoznatljiva zgužvana limarija. Aktivirala su se oba prednja zračna jastuka,ali to nije spasilo život nesretnom vozaču. Policija je dugo obavljala očevid kako bi se utvrdile točne okolnosti nesreće, a za to je vrijeme cesta bila zatvorena za promet.

Već peta nesreća na istom mjestu 

Inače, podvožnjak koji se nalazi na ravnom dijelu ceste između Osijeka i Sarvaša već je godinama crna točka za vozače. Tu su, naime, na istom mjestu i na isti način već nastradala četiri vozača koji su se, također, svojim automobilima, iz neutvrđenog razloga, zabili u betonske nosače podvožnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:29

Prve su bile u siječnju i u lipnju 2011. godine i tom prilikom su vozači ostali na mjestu mrtvi, a sljedeća je bila već u rujnu iste godine kada je iz posve smrskanog i potom zapaljenog automobila vozač izašao teško ozlijeđen.

U svim obavljenim očevidima nije bilo posve jasno zašto su se vozači zabili u zid podvožnjaka no, svakome od njih evidentirana je brzina veća od dopuštene. U tom dijelu prometnica se doima bezopasno jer se radi o ravnoj cesti, dobre vidljivosti, a i sam podvožnjak je dobro osvijetljen pa vozači nerijetko stisnu gas.

U Hrvatskim cestama su već nekoliko puta vještačili cestu no, nikakve nepravilnosti nisu našli zbog čega se u Osijeku i okolini taj podvožnjak već doživljava kao misteriozan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.