Obavijesti

News

Komentari 589

Epilog derbija: Baklje ozlijedile dijete, policajac je teže stradao

Epilog derbija: Baklje ozlijedile dijete, policajac je teže stradao
24

Nakon utakmice je ispred opatijskog hotela navijač (20) pogodio čašom jednog od igrača Hajduka, međutim neimenovani nogometaš je ipak odbio liječničku pomoć...

VIDEO

Policijska uprava primorsko-goranske županije priopćila je da je tijekom nogometne utakmice Rijeke i Hajduka kojoj je prisustvovalo oko 10.000 gledatelja došlo do narušavanja javnog reda i mira. Pri tome je ozlijeđeno više osoba koje su liječničku pomoć zatražile u KBC-u Rijeka. 

Lakše tjelesne ozljede zadobilo je devet punoljetnih osoba od kojih su dvije s područja Primorsko-goranske županije. Usljed bacenog pirotehničkog sredstva lakše je ozlijeđeno i jedno dijete kojemu je liječnička pomoć pružena u Dječjoj bolnici Kantrida. 

Ozlijeđena su i trojica policijskih službenika od kojih je jedan zadobio teže tjelesne ozljede. tJednom su kamenom razbili glavu, drugome zub, a trećem su slomili desnu ruku. U Traumatološkoj bolnici u Zagrebu kažu da ima teški prijelom ruke.

Prilikom uspostavljanja javnog reda i mira na stadionu, policija je uporabila sredstva prisile prema više osoba. Prije početka održavanja nogometne utakmice preventivno je u policijske prostorije privedeno 26 osoba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja utvrđen je 21 prekršaj iz domene Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima za koja se prekršajno prijavljuje 14 osoba s područja Primorsko-goranske županije i 7 osoba s područja drugih županija, kažu u policiji. 

Također, slijedi prekršajno prijavljivanje šest osoba zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i dvije osobe poradi prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Tri osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije prekršajno se prijavljuju zbog zlouporabe droga.

Zabilježen je i događaj nakon nogometne utakmice ispred jednog opatijskog hotela, gdje je 20-godišnjak s područja Matulja bacio u smjeru nogometaša HNK Hajduk čašu, pri tome ga ozlijedivši, no oštećeni je odbio zatražiti liječničku pomoć. 

Dvadesetogodišnjak se prekršajno prijavljuje zbog drskog ponašanja te omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, a utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,57 g/kg.

Zabilježena su oštećenja na trima autobusima gradskog prijevoznika i dva oštećenja na osobnim vozilima splitskih registracijskih oznaka.

Policijska uprava primorsko-goranska nastavlja s utvrđivanjem činjeničnoga stanja te identiteta osoba koje dovodi u vezu s protupravnim ponašanjem prije, tijekom i nakon nogometne utakmice na stadionu Kantrida, stoji u priopćenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 589
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.