Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte novi video uradak ekipe benda Smooth

Pogledajte novi video uradak ekipe benda Smooth
5

Teško je pronaći nekoga iz ovih krajeva (a i šire) tko nije barem jednom plesao na svadbi ili domjenku na kojemu su svirali vrhunski glazbenici i zabavljači benda Smooth

Do sada broje preko tisuću live nastupa što je, priznat će te, impresivna brojka - i ne namjeravaju usporiti! Dapače, upravo ovaj blagdanski period im je najintenzivniji radi gotovo svakodnevnih svirki na raznim božićnim i novogodišnjim domjencima. Bogato iskustvo od čak šesnaest godina na pozornici im osigurava rastuću popularnost, ali i sve veću publiku. Repertoar kojim pokrivaju gotovo sve stilove, ali i raspon od nekoliko desetaka godina, čini band Smooth pravim pogotkom za mlađe, ali isto tako i nešto starije fanove. 

Ovaj put su za upravo tu svoju publiku, ali i sve one koji će tek to postati, snimili još jedan video uradak za svoj novi singl Pase, koji nam donosi urbani zvuk u kojem će se prepoznati gotovo svi. 

Nema boljeg završetka još jedne uspješne godine od promocije novog spota, koja se održala 29.12.2018. u Caffee baru Roses, Oroslavje. Event je bio iznimno dobro posjećen, a reakcije su fantastične - još jedna potvrda kako im ovo nije samo posao, nego ljubav i strast, koju pretaču u ogromnu energiju na pozornici, ali i u svoje autorske pjesme.

U konačnici možemo samo zaželjeti još mnogo godina neumornih svirki kojima će uveseljavati publiku te uljepšavati ionako posebne dane mladencima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.