Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogledajte splitski fotosession 'policajke Ruže' na Harleyju

None Foto: Nino Strmotić/Pixsell 8

Ruža Tomašić odradila je fotografiranje za nadolazeću predizbornu kampanju. Po najvećoj žegi Tomašić je u policijskoj uniformi sjedila i ležala na moćnoj jurilici

Prvo svojim ponašanjem moramo dokazati da smo vjernici. Imamo 92 posto katolika, a vidi ubojstava, silovanja i krađa u Hrvatskoj. I Isus bi pobjegao kad bi vidio kakvi smo, komentirala je Ruža Tomašić Kerumovu ideju o postavljanju spomenika Isusu na Marjanu.

Tomašić je u Split došla predstaviti program HSP dr. Ante Starčević za predstojeće izbore. Iako još ne zna kad će biti izbori, Tomašić je uvjerena kako predizborna kampanja kreće početkom rujna:

- Bit će to prije nego Sanader progovori, to je sigurno. On će ih sigurno probati uvaliti što više, ali oni mu neće dozvoliti da govori - rekla je u splitskoj marini.

Jedna od osnovnih ideja programa njene stranke je ujedinjenje svih pravaša, pri čemu Tomašić nije zaboravila okrznuti ni "starog prijatelja" Antu Đapića:

- Ne možeš se zvati pravašem ako ne ispunjavaš tri osnovne stvari; bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje. Sjetite se kako je Đapić ušao u politiku i pogledajte što danas ima, pa će vam sve biti jasno - zaključuje Ruža.

Tomašić je odradila i fotografiranje na Harley Davidsonu, a lovila je i ribu s jedrilice. 

Komentari (78)
  • Ova je garant iz "Policijske akademije 9"...

    13. 7. 2011,   14:19
  • Inače nisam sitničav, ali pravaši kao konzervativna opcija jesu, pa bih upitao: Zašto je Ruža u stranoj policijskoj uniformi, a u svojoj je zemlji? Zašto pozira pored stranog policijskog vozila? ( odmah bi eliminirao odgovore tipa - bila je policajka u Kanadi, obzirom da se ovdje radi o uniformi i opremi američke policije, vidi zastavu na rukavu) Znači li to da podržava amerikanizaciju naše kulture i tradicije? Zašto spava u službi ( slika 3 i 4...ovo je samo šala)?......Napomenuo bih samo, da izrazito cijenim njeno zalaganje i trud kod obračuna sa narko miljeom.

    13. 7. 2011,   14:22
  • pa ovo je dno dna....kolko su se političari spremni srozat za nekoliko glasova????

    13. 7. 2011,   14:06