Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi video: Pogledajte kako je učenik nokautirao profesora...

None Foto: Screenshot/ePodravina

Dražen Laljek, glasnogovornik PU Koprivničko-križevačke, potvrdio  je kako je zaprimljena dojava i da je jedna osoba ozlijeđena, a u tijeku je i kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznati detalji

Na maturalnoj zabavi u Obrtničke škole u Koprivnici učenik je šakom lupio profesora, a ePodravina sad donosi i video udarca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, nakon par sati veselja i zabave, u srijedu oko tri ujutro, na proslavu je pozvana hitna medicinska pomoć. Naime, jedan od profesora škole dobio je šakom u glavu, a udarac mu je zadao jedan od učenika, javlja ePodravina.

- Profesor si je popio i počeo je skidati majicu. Već je nekoliko puta pao prije toga zbog alkohola. Učenici su to krenuli snimati, a njega je to razljutilo i gurnuo je jednog učenika, al on nije čak ni pao, malo je zateturao. Onda je učenik njemu odlučio vratiti pa ga je udario šakom. To se dogodilo unutra, a nakon toga su se učenici međusobno vani potukli, dok je ozlijeđeni profesor krvav sjedio na klupi i čekao hitnu pomoć - doznaje ePodravina od svjedoka.

OBRAČUN U KOPRIVNICI 'Profesor je popio i skinuo se, a onda je vidio mobitel i poludio'

Pozvana je hitna pomoć i policija, a ovaj portal neslužbeno doznaje da je nastavnik imao i veću količinu alkohola u krvi.

Iz policije su nam u petak samo potvrdili da još uvijek traje kriminalističko istraživanje vezano za ovaj slučaj. 

Neslužbeno doznajemo da se 50-godišnji profesor još nalazi u bolnici. Iako težina ozljeda nije poznata, pretpostavlja se da bi mogla biti riječ o težim ozljedama. 

Ravnatelj Opće bolnice Koprivnica dr. Mato Devčić rekao da je da zbog Zakona o zaštiti pacijenata ne može davati nikakve informacije te da se kvalifikacija ozljeda daje tek na kraju liječenja. 

Komentari (287)
  • cim je profesor bez majice na maturalnoj medju hrpom ucenika mislim da je svaki komentar suvisan

    8. 6. 2018,   11:28
  • Uz kakvu se glazbu danas Mladi zabavljaju...zato i dolazi do takvih sranja...

    8. 6. 2018,   11:22
  • Kakav je to profesor koji bez majice ili bilo cega na gornjem dijelu tijela plese i postavlja primjer svojim ucenicima?

    8. 6. 2018,   11:23