Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogledajte video privođenja: U Dubravi je otac ustrijelio sina?

None Foto: snimio čitatelj 24sata 4

U subotu oko 20 sati u Južnoj ulici u Dubravi 55-godišnjak je, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 25-godišnjaka

Ozlijeđenom 25-godišnjaku liječnička pomoć je pružena u KB Dubrava, dok je 55-godišnjak doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Do pucnjave je došlo nakon verbalnog i fizičkog sukoba u Južnoj ulici u zagrebačkoj Dubravi, a 55-odišnjak je 25-godišnjaka upucao iza kafića Infinity.

Neslužbeno se doznaje da pucnjava je uslijedila nakon obiteljskih razmirica, a susjedi tvrde kako je otac ustrijelio sina.

Zagreb: Jedna osoba je ranjena u pucnjavi u Dubravi | Autor: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Naš reporter u subotu navečer došao je do kafića Infinity u Južnoj ulici iza kojeg se dogodila pucnjava. Deseci susjeda stajali su na ulici i raspravljali o pucnjavi, dok je policija ispitivala svjedoke.

KRVAVI OKRŠAJ U DUBRAVI Pucnjava u Zagrebu: Otac je zbog svađe ustrijelio sina?

Nakon što im se predstavio, stanovnici Južne ulice verbalno su nasrnuli na našeg novinara.

Zagreb: Jedna osoba je ranjena u pucnjavi u Dubravi | Autor: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- Ne trebaju nam ovdje novinari. Samo probaj nešto napisati. Ovo nisu tvoja posla, bavi se nečim drugim. Makni se ili ćemo te prebiti - izvikivali su iz gomile.

Policajac je morao prijeći cestu kako bi smirio situaciju. Neki od prisutnih bili su spremni ispratiti našeg novinara iz naselja. Pratili su ga sve dok s fotoreporterom nije ušao u auto i otišao.

 

Komentari (84)
  • Ne kuzim cemu verbalni napad na novinara?🤔

    7. 7. 2019,   11:38
  • A jak vam video. Ako vi na ovom videu kaj vidite onda i ja

    7. 7. 2019,   11:35
  • Ovo je postala skoro svakodnevnica, nema u kojem djelu ove države se svako par dana ne desi ovakva pizd..... Samo naprijed što vas se više pobije manje budala.

    7. 7. 2019,   12:00