Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poker Online u Hrvatskoj Lutriji

None Foto: Hrvatska Lutrija

Igraj Texas Hold’em Poker

Hrvatska Lutrija uvela je Poker online u ponudu igara dostupnih na internetu. Da bi mogli igrati Poker online potrebno je registrirati se na www.lutrija.hr

Igra se Texas Hold’em poker, a može se odabrati između dva tipa klijenta za igru. Flash klijent pristupačniji je igračima jer nije potrebno preuzimanje sa stranica Hrvatske Lutrije već se dovoljno samo prijaviti i kliknuti na poveznicu Igraj Poker. Nakon registracije/prijave igrači mogu odmah 'sjesti' za stol i početi igrati. Za one koji žele iskusiti sve značajke igre te osjetiti bolji doživljaj igre, Hrvatska Lutrija nudi Desktop klijent odnosno aplikaciju za igru koju je potrebno preuzeti sa stranice www.poker.lutrija.hr. 

Texas Hold’em poker moguće je igrati kao cash igru ili turnir. U cash ponudi igrači mogu igrati s minimalnom uplatom (buy-in) od 2,50 kn. U turnirskoj ponudi su Sit & Go turniri u kojima svaki igrač ostvaruje dobitak bez obzira na kojem mjestu završi turnir. 

Osim privlačnih bonusa i promocija igrači online Pokera sudjeluju i u programu vjernosti pod nazivom HL Poker Klub. Članstvo u HL Poker klubu je automatsko i besplatno, a svaka odigrana kuna vrijedi više. Igrači kroz igru skupljaju bodove, a kada sakupe dovoljan broj bodova mogu ih zamijeniti za poker bonus koji mogu iskoristiti za ponovno igranje cash igre i turnira. 

Igraj i ti Poker online!

Foto: Hrvatska Lutrija