Obavijesti

Promo sadržaj

Poklonite svojim najdražima magicnu zimsku priču!

Poklonite svojim najdražima magicnu zimsku priču!
9

Želite razveseliti svoje najdraže lijepim poklonom i trajnom uspomenom? Ili možda s ekipom s posla obilježiti uspješan završetak godine?

Čaroban kutak u centru grada  mjesto je gdje možete ovjekovječiti predivne blagdanske trenutke i ispričati svoju foto priču.  Ako ste se zasitili klasičnih prigodnih fotografija, onda su Foto Priče pravo mjesto za Vas. Tim mladih ljudi okupljen oko ovog projekta  radi sve samo ne uobičajene obitelske portrete. Ideja o foto pričama se pojavila na jednoj sasvim običnoj kavi.  Željeli su već stvoriti mjesto na kojem će sve izgledati kao Božić, mirisati na Božić i u kojem će se svi osjećati toliko toplo i ugodno da će inspiracija za prekrasne fotografije dolaziti sama od sebe. „Družimo se, igramo, pišemo pisma Djedu Božićnjaku, uživamo u slatkom baru, lampicama i šljokicama, a uz sve to pričamo lijepe Foto Priče.“ Kažu nam ispričati fotograf Matija (Ladies and Gentleman Weddings) te organizatorice i stilistice  Andrea (Studio Katran Events) i Petra (Event More). 

Foto Priče su više od klasičnog fotografiranja, to je magičan kutak gdje mogu doći odrasli i djeca, veliki i mali, obitelj, prijatelji kolege… Bitno je samo da ste dobre volje i da želite jednu lijepu uspomenu, kažu iz FotoPriča. Zimska varijanta donosi blagdanski set s četiri pozadine koje bude sve osjete i svakog tko se nađe ispred foto-objektiva momentalno će preplaviti neodoljivi duh Božića, a sve to na svima dostupnoj i jedinstvenoj lokaciji – Photo Studio Katran.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.