Obavijesti

News

Komentari 5

Pokopala oca u dvorištu, a nije htjela otkriti gdje: 'Teško mi je'

ENGLESKA: Na sudu je Sally svjedočila i rekla kako nije htjela organizirati pogreb za oca jer je par mjeseci ranije preminula i njihova majka, a s još jednim pogrebom se "ne bi mogla nositi"

VIDEO

Sally Ruhl (57) iz Cromera u Engleskoj pokopala je svog oca Kennetha (80) u dvorištu kuće nakon što je preminuo u srpnju prošle godine.

Njezina sestra Hellen tužila ju je zato što joj nije rekla točno gdje je u golemom dvorištu njihov otac pokopan i dobila tužbu. Sally mora platiti svojoj sestri troškove suđenja, 35 tisuća funti, odnosno oko 287 tisuća kuna, a njihov otac bit će pokopan kraj svoje supruge, piše The Sun. 

Na sudu je Sally svjedočila i rekla kako nije htjela organizirati pogreb za oca jer je par mjeseci ranije preminula i njihova majka, a s još jednim pogrebom se "ne bi mogla nositi". Istaknula je da je grob bio samo privremen, a da je njihov intimni pogreb bio pun poštovanja prema preminulom. 

Iako je pristala na sudu da se njihov otac ekshumira, Sally nije dopustila da to učine bageri, već da ga iskopa njezin sin kojeg je i zadužila da pokopa djeda. Branila se na sudu i time da je pozvala Helen k sebi da joj pokaže gdje im je otac pokopan, no da ju "nije mogla nagovoriti da dođe". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brojni svjedoci tvrde kako sestre imaju prilično loš odnos. Smrću svog oca obje su dobile jedan udio u kući koju im je ostavio, no niti jedna sestra nije bila zadužena za izvršenje oporuke, iako je to na početku bila Sally. Umjesto toga, sud im je dodijelio dvojicu odvjetnika. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.