Obavijesti

News

Komentari 123

Pokopali su djevojku koju je hicem iz pištolja ubio dečko

Pokopali su djevojku koju je hicem iz pištolja ubio dečko
1

Policija je naredila vještačenje njihovih mobitela da vidi je li u njihovim porukama bilo svađa ili prijetnji. Slučaj se vodi kao ubojstvo, ali ovisno o istrazi može biti okvalificiran i kao ubojstvo iz nehaja

VIDEO

Brunu B. (24) koji je u noći na utorak ubio svoju djevojku Anicu Ć. (22) određen je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Obzirom da su svjedoci samo njegovi roditelji, uskoro bi mogao biti pušten da se brani sa slobode. A nesretna djevojka pokopana je na mjesnom groblju u Kaštel Gomilici, i to zbog tragičnog događaja kakav se ne pamti...

Da podsjetimo, Bruno i Anica bili su u ljubavnoj vezi, a Anica ga je došla posjetiti u ponedjeljak navečer u stanu u Slavonskoj ulici gdje je živio s roditeljima.

Odjevena za izlazak i još u jakni ušla je u njegovu sobu, a Bruno joj je odmah poželio pokazati pištolj marke "Luger" koji je nedavno nabavio. Njegovi roditelji nisu ni znali da ima pištolj i mirno su u dnevnom boravku gledali televizijski program. 
Prema Brunovom iskazu, pištolj je iznenada opalio i metak je pogodio nesretnu Anicu u prsa.

Bruno i njegov otac odmah su je odnijeli u auto i odvezli u bolnicu, ali ozljeda je bila preteška i nije joj bilo spasa.
Svjedoci njihovog dolaska u bolnicu kažu kako je Bruno bio potpuno izvan sebe pa mu je osoblje dalo i sredstva za smirenje. Policajci koji su uskoro došli u bolnicu, zatekli su ga u stanju teškog šoka...

Bruno je u prošlosti pohađao policijsku obuku ali je po svemu sudeći nije dovršio, a nije imao ni dozvolu za nošenje oružja. 
Prema pričama poznanika i susjeda, planirao se zaposliti u policiji ili kao zaštitar, pa je vjerojatno zato i nabavio pištolj.
Isto tako, susjedi kažu da je Bruno bio normalan i pristojan mladić, te da su u ljubavnoj vezi i Anica i on bili jako sretni. Policija je ipak naložila vještačenje njihovih mobitela kako bi se doznalo da li je u njihovim porukama bilo svađa ili prijetnji.
Za sada se slučaj vodi kao ubojstvo, ali ovisno o istrazi može biti okvalificirano kao ubojjstvo iz nehaja. Za prvi slučaj predviđena je zatvorska kazna od pet do 15 godina, a za drugi od šest mjeseci do pet godina.


Kako god bilo, zbog mladenačke neopreznosti ili bahaćenja s novom "igračkom", jedan život je ugašen, a drugi uništen...
 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...