Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pokosio je djecu pa pobjegao: Optužnicu će čekati na slobodi

None Foto: Željko Rukavina/24sata 7

Neslužbeno se doznaje kako će ga pustiti na slobodu, jer Općinsko državno odvjetništvo neće ići s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora, te će na slobodi čekati optužnicu

Đ.K. (77) u petak je nešto prije 13 sati u pratnji dvojice policajaca prepraćen u zgradu Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Tamo je proveo tri i pol sata gdje je vjerojatno iznosio opsežnu obranu. Izašao je u pratnji policije. 

Navodno je priznao kako je u srijedu na navečer vozio osobni automobil te da je izbjegavao djecu i stoga je sletio s ceste.

Neslužbeno se doznaje kako će ga pustiti na slobodu, jer Općinsko državno odvjetništvo neće ići s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora, te će na slobodi čekati optužnicu.

Koprivnica: Privođenje vozača koji je automobilom naletio na dvoje djece DJEČAK JE NA RESPIRATORU Priveli su vozača (77) koji je pokosio djecu pa pobjegao...

Doznajemo i da mu je određena mjera zabrane upravljanja automobilom. Isto tako njegova visoka životna  dob je bila možda i presudna da se pusti na slobodu.

Đ.K. se tereti da je u srijedu upravljao automobilom kojim je naletio na dvojicu dječaka koji su se iz Koprivničkog Ivanca vozili prema Kunovcu na biciklima. 

Nakon što ih je udario VW Polom, bez zaustavljanja i pružanja pomoći je pobjegao. Policiji je u pronalasku odbjeglog vozača pomogla registarska pločica koja je ispala na mjestu nesreće.

Sumnjiče ga za dva kaznena djela. Osim izazivanja prometne nesreće na teretu mu je i nepružanje pomoći. 

NALET AUTA KOD KOPRIVNICE Gotova operacija dječaka: 'Sad je stabilno, ali se bori za život'

Dječak je na respiratoru, ali je stabilno

Dječak (7) iz Koprivnice, na kojega je automobilom naletio 77-godišnjak, nakon jučerašnje dugotrajne operacije mozga i dalje je na respiratoru, a vitalne funkcije su mu stabilne, doznajemo od ravnatelja Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj, prof.dr. Gorana Roića.

Dijete je na Jedinici intenzivnog liječenja i sedirano lijekovima. Liječnici će tijekom dana CT snimanjem obaviti postoperativnu dijagnostičku obradu moždanih struktura. Dječaku je u četvrtak, operacijom koja je trajala 4,5 sata, neurokirurg dr. Miroslav Gjurašin uklonio iz malog mozga golemi hematom od četiri centimetra te zaustavio po život opasno krvarenje koje se prije zahvata neprestano pojačavalo.

Komentari (42)
  • Dakle, društvenim mrežama se proširio glas da nije deda vozio auto, ali zasad se još nije javio ni jedan svjedok koji je vidio događaj... predlažem policiji da obiđe susjede, susjedi ipak više znaju od komentatora 😉

    14. 6. 2019,   16:50
  • Skinite otiske s volana,pa pustite dedu doma. On očito nekoga skriva.

    14. 6. 2019,   16:40
  • dali je ona rukometašica išla u pritvor nakon što je mrtva pijana, nakon sexa s tipom kojega tek upoznala na zebri ubila majku troje djece i pobjegla? nije naravno. i onda su danima članci kako ona pati, plaće, jadna a sve samo jer je zgodna i sexy pa je ljudima žao automatski.

    14. 6. 2019,   16:36