Obavijesti

Promo sadržaj

Pokrenut projekt pod nazivom „Iz domaćih krajeva“

Pokrenut projekt pod nazivom „Iz domaćih krajeva“
4

Konzum u suradnji s klasterom Mali hrvatski proizvođač pokreće projekt pod nazivom „Iz domaćih krajeva“, u sklopu kojeg će kupcima ponuditi širok izbor kvalitetnih domaćih proizvoda iz cijele Hrvatske

Svoje će proizvode kupcima ponuditi više od 60 malih proizvođača, a ponuda obuhvaća preko 500 proizvoda iz više od 20 različitih kategorija.

Konzum u suradnji s klasterom Mali hrvatski proizvođač pokreće projekt pod nazivom „Iz domaćih krajeva“, u sklopu kojeg će kupcima ponuditi širok izbor kvalitetnih domaćih proizvoda iz cijele Hrvatske. Proširena ponuda domaćeg sezonskog voća i povrća, suhomesnatih i mliječnih delikatesa, tradicionalnih slastica, pčelinjih proizvoda i ostalih delicija specifičnih za podneblje iz kojeg dolaze bit će dostupna kupcima u Super Konzumu u Dankovečkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. U toj je preuređenoj trgovini više od 100 četvornih metara namijenjeno upravo malim domaćim proizvođačima. 

"Drago nam je što ćemo dodatno proširiti ponudu s vrhunskim proizvodima iz svih krajeva Hrvatske, s osobitim naglaskom na ruralnim krajevima, u okviru suradnje s klasterom Mali hrvatski proizvođač. Iza nas su brojne zajedničke manifestacije na kojima smo okupljali male proizvođače, a ovaj nas projekt osobito veseli jer na jednom mjestu objedinjuje kvalitetu i tradiciju, pružajući nam kontinuiranu priliku da kupcima ponudimo ono najbolje od malih domaćih proizvođača" - rekao je Tomislav Kramarić, izvršni direktor maloprodaje u Konzumu. Marko Špiljar, organizator projekta Mali hrvatski proizvođač, naglasio je da suradnja donosi veliki zamah promociji malih domaćih proizvođača, koji dobivaju atraktivan prostor i vrijednu priliku za plasman svojih najboljih proizvoda.

"Zahvalni smo Konzumu što je prepoznao značaj projekta i nastavlja podržavati razvoj mikro i malog poduzetništva te svakodnevno nuditi kupcima najbolje domaće proizvode“, istaknuo je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.