Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pokušaj ubojstva: Otac udario usnulog sina sjekirom po glavi

None Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sin (43) je zadobio prijelom lubanje s krvarenjem između moždanih ovojnica, a unatoč tako teškoj ozljedi uspio je nakon prvog udarca oduzeti ocu sjekiru iz ruke

Starac (71) koji je u Varaždinu udario sina sjekirom i teško ga ozlijedio, završio je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. 

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu obavilo je prvo ispitivanje i pokrenulo istragu protiv 71-godišnjaka zbog pokušaja ubojstva.

Tereti ga se da je 28. kolovoza u obiteljskoj kući u Varaždinu oštricom sjekire udario u glavu svojeg 43-godišnjeg sina koji je spavao u krevetu. 

Sin je zadobio prijelom lubanje s krvarenjem između moždanih ovojnica, a unatoč tako teškoj ozljedi uspio je nakon prvog udarca oduzeti ocu sjekiru iz ruke.

Komentari (7)
  • sin oca nasekirao a otac sina nasjekirao.

    1. 9. 2015,   13:58
  • shit happens,,,,,,,,,,

    1. 9. 2015,   11:34
  • Nažalost u ovoj državi djeca žive s roditeljima do smrti roditelja ( u ovom slučaju zamalo do smrti djeteta). Strašno. U razvijenim zemljama djeca se mogu osamostaliti već sa 18 godina i otići od roditelja. Ne znam konkretnu situaciju, da li je možda sin živio s ocem da mu pomogne ili je bio bolestan, što već, ali to nije prirodna situacija živjeti unedogled s roditeljima. Makar s druge strane ulice, ali nikako pod istim krovom.

    1. 9. 2015,   11:13