Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pokušali se ugrijati: Migranti su slučajno zapalili dvije kuće?

Zbog pada temperatura, u posljednje vrijeme sve više migranata provaljuje u kuće u zaleđu Senja i Novog Vinodolskog kako bi našli sklonište od snijega i hladnoće...

Skupina migranata u utorak je navodno zapalila šumarsku kuću u Mošunama, u zaleđu Novog Vinodolskog. Vatrogasci su požar gasili cijelu noć, a postojala je i opasnost da se vatra proširi na obližnju borovu šumu. 

Pretpostavlja se kako migranti nisu namjerno izazvali požar već su se paljenjem vatre vjerojatno željeli ugrijati. Sličan slučaj dogodio se iste noći na prijevoju Stalak, također u blizini Novog Vinodolskog. I tamo su migranti provalili u kuću te zapalili madrac kako bi se ugrijali, javlja Torpedo.

Zbog pada temperatura, u posljednje vrijeme sve više migranata provaljuje u kuće u zaleđu Senja i Novog Vinodolskog kako bi našli sklonište od snijega i hladnoće.

Komentari (113)
  • Danas su slučajno zapalili kuću. Sutra će slučajno silovat neku curu i slučajno će izbost nekoga na ulici. Sve je u redu, to je samo slučajno

    22. 11. 2018,   13:02
  • ... I tamo su migranti provalili u kuću te zapalili madrac kako bi se ugrijali... Pa tko normalan pali madrac u kući da bi se ugrijao!?! Ono, slučajno..

    22. 11. 2018,   13:13
  • a mi hocemo potpisati onaj sporazum u Marrakeshu ......ameri, svicarska i ostali su vjerojatno glupi rasisti .....

    22. 11. 2018,   13:04