Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pokušao ga ubiti sjekirom jer mu je parkirao ispred kuće

None Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Muškarac (40) se uspio izmaknuti i spasiti živu glavu. Prošao je bez ozljeda no njegov napadač (61) zadobio je ogrebotine zbog čega je prevezen u bolnicu Sv. Duh

Nedjeljno jutro umalo je kobno završilo za 40-godišnjeg M.M. koji je u Vrapču, u Ulici Potok, parkirao svoj automobil ispred kuće 61-godišnjeg I.B. 

Vidjevši automobil, I.B. je iz dvorišta izašao sa sjekirom i, neslužbeno se doznaje, pokušao ubiti M.M.

Muškarac se uspio izmaknuti i spasiti živu glavu. Prošao je bez ozljeda no njegov napadač zadobio je ogrebotine zbog čega je prevezen u bolnicu Sveti Duh.

Nakon toga zadržan je na obradi u policiji kojoj od ranije nije poznat. 

Komentari (125)
  • Ja sam jednom pojela bananu na ulici i koru bacila kantu za smeće ispred jedne zgrade a onda je izašao čovjek i samo što me nije izmlatio. Ispričala sam se, rekla da nisam znala da kanta pripada samo toj zgradi, izvadila koru i nastavila dalje. Čovjek je i dalje vikao na čuđenje prolaznika a ja sam koru bacila u drugu kantu koje su poredane po ulici. Red mora postojati, ali ne i divljaštvo jer to često završi neželjenim posljedicama.

    25. 5. 2015,   12:45
  • Ništa me to više ništa ne čudi.ljudi nemaju obzira prema nikome.. Meni se došao u dvorište jedan parkirat pa kad mu je stari rekao da ne može tu parkirat, kako je samo bio ljut ..Jedva je otišao galameći da ide kući po pištolj, da će se vratit pa će viditi kome se on neda parkirati...

    25. 5. 2015,   13:32
  • nažalost, umjesto u naselju napadač treba bit smješten u istoimenu bolnicu

    25. 5. 2015,   12:21