Obavijesti

News

Komentari 71

Polančecov hotel s 2 zvjezdice: Njegovi gosti vole Winnetoua...

Polančecov hotel s 2 zvjezdice: Njegovi gosti vole Winnetoua...
5

Polančec nas je dočekao u kratkim hlačama i plavoj polo majici s natpisom “Hotel Barba”. Nije želio davati izjave niti se fotografirati. U ponedjeljak nije došao na sud, gdje je trebao svjedočiti

VIDEO

Bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca (52) zatekli smo danas na recepciji njegova hotela u Starigradu kraj Zadra.

Dočekao nas je u kratkim hlačama i plavoj polo majici s natpisom “Hotel Barba”. Nije želio davati izjave niti se fotografirati. U ponedjeljak nije došao na sud, gdje je trebao svjedočiti u procesu Ivi Sanaderu za Ina-MOL. Ispričao se sudu i obavijestio ga da ima gužvu u hotelu te da mu manjka radnika, pa ne može doći u Zagreb.

Kad smo došli u hotel, Polančec je uz pomoć dviju djelatnica hotela pokušavao napumpati madrac na napuhivanje koristeći nožnu pumpu. Kratko nam je rekao kako se žuri u Zadar u kupnju potrepština za hotel.

Polančec: Vodim hotel, fali mi ljudi pa moram sve sam raditi

Hotel Barba nalazi se tek nekoliko desetaka metara od mora. Ima 18 soba, a Polančec ga je prije tri godine uzeo u zakup na deset godina od firme Tvin iz Koprivnice. Hotel je ranije godinama bio odmaralište za njihove radnike. U hotel, kako doznajemo, najviše dolaze grupe gostiju koje bukiraju polupansion, pa je kuhinja nakon doručka već u pripremama za kuhanje večere. Česti gosti su i obožavatelji serije filmova o indijanskom poglavici Winnetouu.

Naime, od 1963. do 1968. nedaleko od Starigrada Paklenice snimani su filmovi o pustolovinama indijanskog poglavice, nastali prema romanima Karla Maya. Ljubitelji Winnetoua zbog toga i danas dolaze u Paklenicu. Hotel Barba ne odiše luksuzom, ali sve je uredno i čisto. Maksimalan broj gostiju koji mogu primiti je 40. Na stranici booking.com dvokrevetnu sobu u ovom hotelu u srpnju možete bukirati po cijeni od 553 kune za noć, s uključenim doručkom, a to je akcijska cijena od početne, koja iznosi 680 kuna. Najveću ocjenu ima osoblje (9,6), a najmanju doručak (8,9).

Sutkinja tražila da Polančeca privedu, policajci ga nisu našli

Ovaj hotel je 50 kilometara udaljen od zadarske zračne luke, a manje od dva kilometra od njega nalazi se ulaz u Nacionalni park Paklenica. Polančecov hotel, kako doznajemo, ima odličnu sezonu. Većinom je popunjen grupama turista koje su se davno prije najavile i bukirale smještaj, a većinom ga plaćaju na rate. Hotel ima dvije zvjezdice i pogleda na more. Restoran nije a la carte nego se jela spremaju samo za goste ili za unaprijed najavljene grupe. Nedostaje im radnika, a nakon nekoliko pokušaja ovih bi im dana trebale doći dvije domaće radnice kao ispomoć u špici sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.