Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajac dobio otkaz: Uhitio je 6-godišnjake jer su bili zločesti

Policajac Dennis Turner uhitio je djecu u četvrtak optuživši ih za napad, kazala je državna odvjetnica Floride Aramis Ayala koja je dodala da joj je šef policije rekao da ih nema namjeru goniti...

Policajac na Floridi otpušten je u ponedjeljak nakon što je prošlog tjedna uhitio dvoje šestogodišnjaka zbog neprimjerenog ponašanja u školi, objavila je policija u Orlandu.

- Bilo je jasno danas kad sam došao na posao da nema drugog rješenja da se popravi stanje nego da policajac dobije otkaz - kazao je šef policije Orlando Rolón na konferenciji za novinare.

Policajac Dennis Turner uhitio je djecu u četvrtak optuživši ih za napad, kazala je državna odvjetnica Floride Aramis Ayala koja je dodala da joj je šef policije rekao da ih nema namjeru goniti i tražio je od nje da odbaci te optužbe.

Ona je dodala kako proučava kako da ukloni podatke da su uhićeni iz njihovih dosjea.

- Tu vrlo malu djecu treba zaštititi i disciplinirati na primjereni način koji se ne oslanja na kazneni progon - dodala je Ayala.

Rolón je kazao kako Turner nije tražio dozvolu za uhićenje djece mlađe od 12 godina, što je bio obvezan.

Baka djevojčice izrazila je ogorčenje zbog uhićenja i stavljanja lisica na ruke šestogodišnje unuke i objasnila da je djevojčica bila nemirna u razredu zbog pomanjkanja sna zbog bolesti te je nogom udarila zaposlenika škole koji ju je uhvatio za ruku u pokušaju da je smiri.

O drugom uhićeniku, dječaku, nisu objavljene nikakve informacije. (vkm)

 

Komentari (18)
  • Danas 6 godina sutra 16, 26. A onda je kasno. Ako ju vec sad mora zaposlenik smirivat, ako se ona usudi zaposlenika udarat nogom, onda ce sa 16 pistoljem pobit pola skole.

    24. 9. 2019,   10:42
  • Dobro, ovo jest malo rigorozno, ali toj djeci očito treba zarolat koju vaspitnu. Djeca su danas bezobraznija nego ikad u povijesti, upravo iz razloga jer su zaštićeni ko polarni medvjedi. Naravno da će dijete prelazit sve granice bezobrazluka ako vidi da nema kazne

    24. 9. 2019,   11:50
  • Bravo za policajca...zao mi je da je dobio otkaz...puno manje nasilnika bi bilo u skolama i kasnije kad odrastu kad bi se ovako postupalo sa njima...

    24. 9. 2019,   11:20