Obavijesti

News

Komentari 251

Mladoženju u Bjelovaru pred kućom pregazio pijani policajac

Mladoženju u Bjelovaru pred kućom pregazio pijani policajac
4

Slobodan Bukva (36) ispraćao je gosta sa svoje svadbe na Badnjak u 00.30 sati kad je na njega pod utjecajem alkohola naletio policajac koji u to vrijeme nije bio na dužnosti

VIDEO

Ni nakon šest dana od naleta pijanog vozača na mene ničeg se ne sjećam. Znam da sam sa vlastite svadbe stojeći uz rub kuće s nekolicinom uzvanika ispraćao dragog mi gosta. Govori to šokiran Slobodan Bukva (36) iz Bjelovara koji je u prvom danu braka stradao. Dok je na nekoliko minuta izašao iz društvenog doma gdje su slavili vjenčanje, na njega je pod utjecajem alkohola naletio policajac koji u to vrijeme nije bio na dužnosti. Na sam Badnjak, oko 00.30 sati Slobodan Bukva je otišao iz društvenog doma koji se nalazi preko puta njegove kuće u bjelovarskom naselju Ždralovi kako bi iz svatova ispratio gosta Radu Perića (33), koji je parkirao svoj BMW u dvorištu mladoženjine kuće.

Stajali uz rub ceste

Perić je sjedio u svom BMW-u njemačkih registracijskih oznaka, a mladoženja, njegov stric Radovan Bukva (57) i još nekolicina gostiju su stajali uz rub ceste, kad je Radovan ugledao kako im s lijeva velikom brzinom dolazi Opel Vectra. Auto je vozio uz sam rub ceste. U dvorištu je među gostima stajala i žena s petogodišnjim djetetom u naručju. Kad je Radovan spazio vozilo uplašeno je viknuo ljudima da paze. Ženu i dijete netko je, srećom, povukao u putni jarak pa su izbjegli udar vozila. Mladoženja je uspio samo koraknuti unatrag. Tako je izbjegao glavni nalet. No Opel Vectra ga je svejedno udarila u desnu natkoljenicu. Vectra je potom udarila i u BMW u kojem je sjedio Rade Perić. Zaprepašteni uzvanici su potom pohitali u pomoć unesrećenom mladoženji i Periću. Tad je iz Vectre izašao vozač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svatovi se potukli

Radovan je u međuvremenu skočio pomoći nećaku koji je izgubio svijest. Okrenuo ga je na bok. Svjedoci kažu da je vozač Vectre zadigao vestu ispod koje je bila za opasačem policijska značka te se krenuo raspravljati sa okupljenima.

U tom metežu netko mu je otrgnuo značku, a on se kako tvrde očevidci, krenuo svađati s njima, ali na njegovu sreću ubrzo su stigla policijska kola te su ga njegovi kolege spasili od razjarenih gostiju koji su s njim počeli fizički obračun. Kola Hitne pomoći mladoženju su bez svijesti, uz krvarenje glave prevezli u bjelovarsku Opću bolnicu, gdje su ustanovili da uz prijelom noge ima i dva slomljena rebra te su ga zadržali sve do četvrtka, kad je pušten iz bolnice na kućnu njegu.

Svat Perić pak ima slomljeno rebro i napuknuće slezene. Vozač Opel Vectre, koji taj dan nije bio na dužnosti je samo lakše ozlijeđen, ali nam nije poznato, jesu li otekline na glavi posljedica sudara ili obračuna koji je prekinuo dolazak policije. Iz PU bjelovarsko – bilogorske su nam potvrdili da je vozač Vectre policijski službenik, ali su rekli da nije zaposlen na području PU bjelovarsko-bilogorske. Dodali su i kako je protiv vozača Opel Vectre podnijeta kaznena prijava, jer je vozio pod utjecajem alkohola. No nisu nam htjeli otkriti kojoj se koncentraciji alkohola u krvi radi. Također su nam rekli kako je i vozač BMW-a imao alkohola u krvi.

I prije je imao nesreću?

- Vidio sam da je policajac koji živi u Velikom Trojstvu, i kojeg osobno poznam napuhao 3,26 promila. On je do nedavno bio na bolovanju, a navodno je prije dvije godine u Velikom Trojstvu, udario u ogradu Muzeja. Čim se oporavio izgleda da je nastavio po starom – tvrdi Radovan Bukva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 251
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.