Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajca koji je uhitio El Chapa juniora propucali su 150 puta

None Foto: Screenshot Twitter

Meksički policajac koji je bio umiješan u uhićenje sina poznatog narkobosa izrešetan je s najmanje 150 metaka u svom autu koji je stajao na parkiralištu šoping centra

Elitni policajac koji je pomogao u uhićenju sina El Chapa upucan je 150 puta u brutalnoj likvidaciji na parkingu, prenosi Daily Mail.

Prema izvještajima 32-godišnji vojnik, identificiran samo kao Eduardo, ubijen je ispred šoping centra u gradu Culiacanu u Meksiku.

POGLEDAJTE VIDEO

On je prošlog mjeseca pomagao pri uhićenju mladića poznatog kao Ovidio Guzman, sina narkobosa Joaquina Guzmana El Chapa. 'El Chapo' mlađi odmah je pušten.

MORALI SU GA PUSTITI Slučajno uhitili sina narkobosa El Chapa, počeo rat na ulicama

Prema lokalnim medijima, žrtva je bila član operacije koju su pokrenule vlasti kako bi uhitili sina El Chapa i izručili ga SAD.

Izvještaji kažu da je Guzman priveden 17. listopada tijekom sukoba policije i pristaša kartela Sinaloa u gradu Culiacanu. Navodni članovi bande odani Guzmanu tada su izazvali kaos na ulicama, a 28-godišnjeg sina El Chapa vlasti su odmah pustile.

'CARICA ANTRAKSA' El Chapova Kim: Na sprovodu ubojite ljepotice puštali balone

Na snimci se vidi trenutak kada crveni automobil prati bijeli automobil na parkingu, prije nego što bar dva naoružana napadača navodno pucaju na policajca 150 puta.

Izvještaji kažu da je žrtva postala službenik Nacionalne policije 2013. godine i posljednji put bila je u pratnji tajnika javne sigurnosti Carlosa Alberta Hernandeza Leyva.

Nije jasno da li je policajac u trenutku napada bio na dužnosti, iako je navodno sa sobom nosio pištolj.

Lokalne vlasti istražuju incident, iako tek treba utvrditi stoji li iza navodnog ubojstva kriminalna banda.

Komentari (58)
  • Nemoš tu ništa, osim reći "jbga". Vrh politike je korumpiran, narkobosovi premoćni... Dok ih vojska ne počne likvidirat (a neće nikada jer su i oni umiješani u biznis), ovakve stvari će biti normalne.

    8. 11. 2019,   10:01
  • Šokantno mi je uvijek kad za okrutno ubojstvo pročitam naziv "incident". Kako incidentom možemo zvati namjerno oduzimanje nečijeg života?

    8. 11. 2019,   10:01
  • Naša mafija HDZ je suptilnija, oni samo protjeraju preko granice sve svoje protivnike, prvo ubiju svaku želju za životom ekonomskim i svakim drugim iscrpljivanjem i onda ljudi jednostavno odu i postanu "mrtvaci" za HDZ i kao takvi bezopasni i nebitni.

    8. 11. 2019,   10:28