Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajci su istraživali zločin, mladići su ih gađali kamenjem

None Foto: Tomislav Miletić

Grupa mladića je iz dvorišta u naselju Kuršanec počela bacati kamenje na policajce koji su onuda prolazili. Jednog su lakše ozlijedili. Razbili su i staklo na autu policije

Dvojicu policajaca iz PU Međimurske, stare 38 i 39 godina, u utorak je oko 21.40 sati napala grupa mladića iz naselja Kuršanec. Policajci su toga dana u naselju istraživali kazneno djelo. Mladići su ih iz dvorišta pokraj kojeg su prolazili počeli gađati povećim kamenjm i ciglama. Lakše su ozlijedili starijeg policajca, a kamenjem su oštetili i policijski auto kojem su razbili vjetrobransko staklo. Materijalnu štetu procijenili su na 2000 kuna. Policijska istraga pokazala je kako su kamenje bacali šestorica mladića u dobi od 15 do 20 godina. Mladi nasilnici dobit će kaznenu prijavu. 

Komentari (7)
  • Ma,Što im nitko ne može stati na kraj? Dragi Sarkozy;dođi i ponovi postupak kod nas!

    24. 3. 2011,   10:11
  • Iako mi je žao što policija u ova teška vremena za naš narod, ne stane na našu stranu i pokaže srednji prst vladi i ministrima,ipak bih ovakvo ponašanje strogo kaznila i izbubetala te mlade nasilnike tako da im to više nikada ne bi palo na pamet.Stoka jedana neodgojena,trebalo bi opet uvesti radne akcije da ispucaju tu svoju negativnu energiju i hiperaktivnost na lopati.

    24. 3. 2011,   10:17
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    24. 3. 2011,   10:43